Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Wayne Rooney pyytää anteeksi perheeltään ja seuraltaan kuvia hotellihuoneesta

Wayne Rooney on kohun keskellä
AOP

Wayne Rooney on jälleen päätynyt kohun keskelle, kun kuvat nuorten naisten keskellä hotellihuoneesta nuokkuvasta entisestä tähtipelaajasta ja Derbyn nykyisestä managerista levisivät brittilehdistössä. Kohu tuli Rooneylle pahaan saumaan, sillä hän oli juuri päiviä aiemmin kertonut olevansa pettynyt työnantajansa toimintaan ja hänen mukaansa seurasta puuttuu ”arvostus ja ylpeys”.

Nyt Rooney on pyytänyt nettiin päätyneitä kuviaan anteeksi niin perheeltään kuin seuraltaan.

– Tein virheen. Menin yksityisiin juhliin kahden ystäväni kanssa. Haluan omalta pyytää anteeksi perheeltäni ja seuralta kuvia, jotka lähtivät leviämään. Nyt haluan vain jatkaa eteenpäin.

– Olen kiitollinen Derby Countylle, kun he ovat antaneet minulle mahdollisuuden viedä seuran takaisin sinne minne se kuuluu ja tulen tekemään kaikkeni, että niin tapahtuu, Rooney kertoi tiedotteessaan.

Derbyn kausi Mestaruussarjassa alkaa 7. elokuuta ottelulla Huddersfieldia vastaan. Sitä ennen on kuitenkin vielä ystävyysottelu Notts Countya vastaan tulevana sunnuntaina.

Derbyn tilanne kauden alla on kuitenkin hyvin kriittinen, sillä Derbyn todettiin rikkoneen taloudellisen reilun pelin sääntöjä joten seura ei saa tehdä pysyviä hankintoja muista seuroista. Seura saa hankkia vain vapaita agentteja 12 kuukauden sopimuksilla sekä lainata pelaajia kuuden kuukauden sopimuksilla, mikäli seuralla on listoilla alle 23 ammattilaispelaajaa. Tällä hetkellä seuralla on vain yhdeksän pelaajaa, joten saa nähdä millaisen joukkueen Rooney saa kasattua sarjakauden avaukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga