Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lukas Hradeckylle hieno tunnustus – Valittiin Bayer Leverkusenin kapteeniksi!

Hradeckysta uusi kapteeni
AOP

Bundesliigassa Bayer Leverkusenissa useamman kauden ykkösmaalivahtina toiminut sekä Suomen jalkapallomaajoukkueen ykkösvahtina pelannut Lukas Hradecky on valittu seuran uudeksi kapteeniksi. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Viime kaudella seuran kapteenina toimi 32- vuotias chileläinen keskikenttäpelaaja Charles Aranguiz. Hän kertoi tiedotteessa haluavansa luopua kapteeniuudesta, koska koki ettei hän pysty keskittymään pelaamiseen ja kapteeniuuteen. Hän oli havainnut, että kykenee auttamaan joukkuetta paremmin pelkillä peliesityksillään.

Leverkusen sai tälle kaudelle uuden valmentajan Gerardo Seoanen, joka päätti nyt viikko ennen kauden alkua tehdä suomalaisesta seuran uuden kapteenin.

– Lukas ei ole ainoastaan erinomainen maalivahti, vaan myös täysiverinen ammattilainen, joka harjoittaa lajiaan hyvin tunnollisesti. Lisäksi hän säteilee erittäin positiivisesti, kommunikoi hyvin ja kantaa mielellään vastuuta, tuore käskyttäjä perusteli valintaansa.

Hradecky on pelannut Leverkusenissa 127 ottelua sen jälkeen kun hän siirtyi seuraan vuonna 2018 Eintracht Frankfurtista. Hradecky otti uuden roolin ylpeänä vastaan.

– Joukkue on löytänyt vuosien varrella tiensä sydämeeni ja samaistun seuraan erittäin vahvasti. Meillä on ensi kaudelle kunnianhimoisia tavoitteita. Joukkuetoverini ja minä tulemme antamaan kaikkemme yltääksemme niihin, Hradecky totesi tiedotteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga