Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Aston Villa hankki nuoren jamaikalaislaiturin Bundesliigasta

Leon Bailey laituri Aston Villa
AOP

Englannin Valioliigassa pelaava Aston Villa vahvisti hankkineensa laituri Leon Baileyn Saksan Bundesliigan Bayer Leverkusenista.

23-vuotias Leon Bailey on Jamaikan kansalainen. Hän ehti pelata Bayer Leverkusenissa sekä Saksan Bundesliigaa että juniorisarjoja kuuden kauden ajan siirryttyään tammikuussa 2017 Belgian liigan KRC Genkistä 16,7 miljoonalla eurolla. Bailey on läpäissyt Aston Villan lääkärintarkastuksen ja hänen sopimuksensa jatkuu vuoteen 2025.

Bailey, joka on pelannut kymmenen kansainvälistä ottelua Jamaikan paidassa, on tehnyt 39 maalia ja antanut 22 syöttöä 156 ottelussa neljän Bundesliiga-kauden aikana Leverkusenissa sekä pelannut sekä Mestarien liigassa että Eurooppa-liigassa.

Aston Villan manageri Dean Smith kehui uutta hankintaansa.

– Leon on erittäin jännittävä nuori hyökkääjä, jolla on suuri vauhti ja luovuus. Hän on nauttinut menestyksekkäästä urasta Leverkusenissa, ja nyt odotamme innolla, että voimme näyttää hänen taitojensa ja kykyjensä Aston Villassa Valioliigassa, Smith totesi.

Bailey on myös innoissaan uudesta vaiheesta urallaan.

– Minulle Aston Villa on hieno seura, jolla on suuri historia, ja se on oikea askel minulle. Olen innoissani päästessäni alkuun. Se on aina ollut paikka, jossa olen halunnut pelata. Minusta tuntuu, että nyt on oikea aika ja olen innoissani siitä. Toivottavasti voin tehdä parhaani ja saan hyvän kauden Valioliigassa.

Kun Baileyltä kysytään, millainen pelaaja hän on, vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä.

– En aina ajattele pisteitä, vaan enemmän joukkuetta. Olipa tilanne mikä tahansa, yritän sopeutua siihen ja parantaa joukkuetta.

Baileyltä odotetaan myös tehoja hyökkäyspäässä. Mies kertoo pystyvänsä niihin, mutta toteaa olevansa joukkuepelaaja.

– Jos minulla on mahdollisuus, otan sen vastaan. Jos joku on paremmassa asemassa, annan syötön ja saan siitä maalisyötön tilastoihini.

– Olen tyylikäs tyyppi, haluan viihdyttää faneja, tehdä temppujani, käyttää nopeuttani ja vaikeuttaa puolustajien elämää, mies kuvailee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga