Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HIFK:n Veikkausliiga-joukkueessa korona-tartunta – Ainakin kaksi ottelua siirtyy

HIFK - KTP
AOP

Veikkausliigassa pelaavassa HIFK:ssa on todettu yksi korona-tartunta ja lähes koko joukkue on asetettu karanteeniin.

HIFK:n joukkueessa epäilty koronavirustartunta on nyt vahvistettu. Suurin osa joukkueesta tullaan asettamaan karanteeniin ja näin ollen perjantaina 6.8. pelattavaksi merkitty Veikkausliigan ottelu HIFK – SJK on siirretty myöhempään ajankohtaan. Uudesta otteluajankohdasta päätetään ja tiedotetaan myöhemmin. Sama koskee myös lauantailta 31.7. siirtynyttä ottelua FC Haka-HIFK.

Nykyisellään koronakaranteenin kesto on 14 päivää, mutta Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos THL on maanantaina suosittanut, että kestoa lyhennettäisiin kymmeneen päivään.

Ottelusiirroilla ei ole ainakaan toistaiseksi vaikutusta Veikkausliigan kausisuunnitelmiin. Veikkausliiga on pystynyt joustamaan otteluohjelmansa kanssa tähän mennessä aina korona-ongelmien iskiessä, eikä esimerkiksi miesten Superpesiksestä tuttua pistekeskiarvon käyttöä ole jouduttu ottamaan käyttöön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga