Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HJK ja SJK jakoivat pisteet Veikkausliigassa

HJK - SJK
AOP

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina yllättäen vain yksi ottelu, kun HJK isännöi SJK:ta Helsingissä. Illalla piti pelata myös FC Hakan ja HIFK:in välinen ottelu, mutta tuo kohtaaminen siirrettiin koronavirustartunnan vuoksi myöhempään ajankohtaan.

Helsingissä nähtiin tiukkaa vääntöä, kun SJK lähti ryöväämään sarjaa johtavalta HJK:lta pisteitä. Maalipaikat olivat kuitenkin Helsingissä kovin niukassa, eikä maaleja nähty.

Reilu puolen tunnin pelin kohdalla SJK:n Denys Oliinyk pääsi läpiajosta nokikkain HJK maalivahti Jakob Tånnanderin kanssa, mutta laukoi pallon niukasti maalista ohi.

Myös Klubi kävi muutaman kerran lähellä maalintekoa. Tehokaksikko Riku Riski ja Filip Valenčič löysivät toisensa maalin edustalla pariinkin kertaan lupaavasti. Verkkoon asti palloa ei kuitenkaan saatu.

Toisella puoliajalla hallitseva osapuoli oli HJK ja sen johtomaali oli pariinkin otteeseen taas lähellä. HJK:n Miro Tenho pääsi ottelun lopulla laukomaan kahdesti pallon SJK maalia kohti. Seinäjokelaisten maalivahti Jesse Öst taisteli kuitenkin hienosti ja torjui Tenhon laukaukset, pitäen maalinsa puhtaana.

”Tänään ei päästy kauhean korkealle tasolle ylipäätään vaatimattomassa pelissä. Peli oli tietysti alusta lähtien hyvin rikkonainen loukkaantumisten sun muiden kanssa, joka tietysti vaikuttaa kaikkeen. Toisaalta väsyneenä ja heikollakin suorituksella meillä oli peli täysin kontrollissa”, analysoi HJK valmentaja Toni Koskela ottelun jälkeen HJK:n kotisivuilla.

HJK:n tiivis otteluaikataulu jatkuu edelleen ja sillä on heti ensi viikon alussa jo seuraava ottelureissu tiedossa. Klubi matkaa maanantaina Azerbaijanin Bakuun, jossa se kohtaa tiistaina Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella Neftçi PFK:n.

Tasapelistä huolimatta HJK jatkaa edelleen turvallisen tuntuisesti sarjan kärjessä. Sillä on seitsemän pistettä toisena olevaa KuPSaa enemmän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga