Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin luottopelaajalle viiden vuoden jatkosopimus – Seura sopimassa muitakin jatkoja

Fabinho
AOP

Liverpoolin brasilialainen keskikenttäpelaaja Fabinho on sopinut seuran kanssa viiden vuoden jatkosopimuksesta. Fabinhon on ollut olennainen osa Jurgen Kloppin miehistöä ja hän on esiintynyt Liverpoolin paidassa 122 ottelussa ja ollut mukana niin Mestarien Liigan kuin Valioliigan voittaneissa miehistöissä tärkeänä palasena siirryttyään vuonna 2018 Monacosta noin 50 miljoonan euron siirrolla.

Fabinhon ominaisin pelipaikka on keskikentän pohjalla, mutta viime kaudella Liverpoolin kärsiessä huimasta määrästä puolustajien loukkaantumisia. Fabinho pelasi myös loistavasti topparin paikalla.

– Olen todella tyytyväinen uuteen sopimukseen seuran kanssa, Fabinho kertoi Liverpoolfc.comin mukaan.

– Siitä asti, kun neuvottelut aloitettiin olin hyvin positiivinen, koska se oli juuri sitä mitä halusin – pysyä tässä seurassa ja jatkaa pelaamista Liverpoolille. Nyt tämä on virallista ja olen hyvin onnellinen.

Liverpool on tehnyt jatkosopimuksen Fabinhon lisäksi Trent Alexander-Arnoldille ja vielä odotetaan jatkosopimusuutisia Mohamed Salahin, Virgil Van Dijkin, Alisson Beckerin sekä Andrew Robertsonin osalta.

Liverpoolin suurin menetys on aiemmin kesällä PSG:hen siirtynyt Georginio Wijnaldum. Seura olisi halunnut solmia hänellekin jatkosopimuksen, mutta Hollannin maajoukkuepelaajan kanssa ei päästy yhteisymmärrykseen, joten hän siirtyi ilmaissiirrolla Pariisiin.

Viime kauden loukkaantumishuolista huolimatta Liverpool onnistui nousemaan Valioliigan loppupuolella kolmanneksi ja eteni täten tulevan kauden Mestareiden Liigaan. Liverpoolin kausi alkaa virallisesti 14. elokuuta Teemu Pukin edustamaa Norwichia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga