Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jack Grealishin tilanteesta ei vielä selvyyttä – palasi Aston Villan harjoituksiin

Jack Grealish palasi Villan harjoituksiin
AOP

Jack Grealish on palannut Aston Villan harjoitusvahvuuteen ensimmäistä kertaa Manchester Cityn tekemän 100 miljoonan punnan eli noin 117 miljoonan euron tarjouksen jälkeen. Grealish on ollut lomalla Villan harjoituksista kesän EM- kisojen rasitusten takia, mutta nyt hänet oli nähty osana Villan harjoituksia maanantaina. Havainnot kertovat 25- vuotiaan laitapelaajan olleen harjoituksissa hyvän tuulinen.

City on ollut innokkaasti Grealishin perässä tänä kesänä ja Sky Sports kertookin, että Aston villa tulee hyvin todennäköisesti hyväksymään Cityn perjantaina tekemän tarjouksen. Villa ei ole vielä virallisesti vastannut Cityn tarjoukseen, mutta seuran ei oleteta seisovan tiellä mikäli Grealish haluaa siirtyä hallitsevan Valioliigamestarin riveihin.

Grealishin täytyykin nyt päättää haluaako hän jättää juniorivuosiensa joukkueen ja siirtyä englantilaisen jalkapallon suurimmalla siirtosummalla Cityyn. Aikaisempi ennätys on Paul Pogban siirto Juventuksesta Machester Unitediin, jolloin United maksoi Juventukselle 93,5 miljoonaa puntaa.

Villa tarjosi Grealishille uuden ja parannetun sopimuksen aiemmin tänä kesänä, vaikka hän allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen viime syyskuussa. Grealish on ollut Villassa todella kovassa vedossa ja seuran akatemian kasvatti onkin pelannut seurassa yli 200 ottelua ja tehnyt niissä 32 maalia. Grealish on ollut jo useana kautena Valioliigan parhaimpia haastajia ja häntä on rikottu viimeisten vuosien aikana enemmän kuin ketään muuta koko sarjassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset