Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Alisson Becker jatkosopimukseen Liverpoolin kanssa – Brasilialainen huokui tyytyväisyyttä

Alisson Becker
AOP

Liverpoolin maalivahti Alisson Becker,28, oli mielissään solmittuaan tänään jatkosopimuksen edustamansa seuran kanssa. Mies allekirjoitti uuden pitkäkestoisen sopimuksen, joka pitää miehen Anfieldillä kesään 2027 asti. Alunperin vuonna 2018 AS Romasta saapunut Alisson, on ollut yksi Valioliigan viime vuosien ylistetyimmistä maalivahdeista.

Liverpool FC:n kotisivuille antamassaan haastattelussa, mies kertoi mitkä syyt johtivat hänen päätökseensä sitoutua nykyiseen joukkueeseensa. ’’Kun ikää tulee lisää, ja sinulla on perhettä, on osattava laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Vaikka tämä oli minulle ammatillisesti paras ja helpoin ratkaisu, tein tämän päätöksen ensisijaisesti perhettäni ajatellen,’’ mies kertoi.

’’Pelillisesti ajateltuna samat asiat painoivat vaakakupissa, kuin siirtyessäni tänne alun perin. Heti saapumiseni jälkeen, aloin voittamaan pokaaleita näiden upeiden pelaajien ja hienojen ihmisten kanssa. Kehityin monella eri osa-alueella niin jalkapallossa, kuin elämässä yleensä,’’ brasilialainen jatkoi.

Myös miehen perhe on ollut kaupunkiin ilmeisen tyytyväinen, ja Alisson kertoi kuulleensa tärkeän elämänohjeen yhdeltä joukkueen valmentajista: ’’Onnellinen vaimo, onnellinen elämä. Vaimoni on todella onnellinen täällä Englannissa, hän on iloinen meidän lapsiemme ja myös minun vuokseni. Olemme löytäneet tarkoituksen elämälle täällä, ja olen todella ylpeä saadessani kantaa tämän joukkueen pelipaitaa myös tulevaisuudessa.’’

Alisson kohtasi viime vuonna suuren henkilökohtaisen tragedian, kun hänen isänsä menehtyi Brasiliassa, eikä hautajaisiin osallistuminen ollut koronapandemian takia mahdollista. Tämä oli luultavasti yhtenä syynä miehen viime kauden hieman aiempaa heikompiin otteisiin, mikä on täysin ymmärrettävää.

Viime kaudella Liverpool pelasi todella alavireisesti,ja oli kuin varjo siitä joukkueesta, joka voitti kaudella 2019-2020 Valioliigan mestaruuden. Uskomaton loukkaantumissuma teki punaisten pelaamisesta todella vaikeaa, mutta täysin senkään taakse ei voi piiloutua. Joka tapauksessa, Alissonin jatkosopimus on erittäin tärkeä Liverpoolin kannalta, joka yrittää pestä kasvonsa pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga