Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Leicesterille kaameaa epäonnea kauden alla – Topparilupaus loukkaantui vakavasti

Wesley Fofana
AOP

Leicesterin nuori ranskalaistoppari Wesley Fofana koki kovia harjoitusottelussa Villarealia vastaan. Fofana oli taistelussa Villarealin Fer Ninon kanssa ja kamppailun jälkeen Fofana jouduttiin siirtämään kentältä paareilla pois. Myöhemmin ottelun jälkeen tuli tieto, että Fofanalla murtui tilanteessa pohjeluu. Leicester voitto ystävyysottelun 3-2.

Leicesterin valmentaja Brendan Rodgers kertoi torstain Community Shield lehdistötilaisuudessa, että Fofanan loukkaantuminen oli joukkueelle todella pöyristyttävää. Leicester pelaa Community Shield ottelussa Englannin cupin voittajana Valioliigamestari Manchester Cityä vastaan.

– Se oli todella hirvittävä loukkaantuminen meille ja todella pöyristyttävä hänelle itselleen ja kaikille sillä hän on huppuluokan nuori pelaaja. Hän tulee olemaan todella suuri menetys meille

Rodgers kertoi myös loukkaantumiseen johtuneesta tilanteesta ja sen jälkipyykistä.

Unai (Emery, Villarealin valmentaja) tuli heti pyytämään anteeksi ja myöhemmin myös pelaajalta tuli anteeksipyyntö, Rodgers kertoi tiedotustilaisuudessa.

Loukkaantumisen aiheuttanut Nino pyysi anteeksi Instagram tilinsä kautta:

– Kirjoitan julkisen anteeksipyynnön, olen jo aiemmin pyytänyt anteeksi häneltä, Wesley Fofanalta, mitä eilettäin tapahtui. Tarkoitukseni ei missään nimessä ollut vahingoittaa häntä, valitettavasti niin kävi. Toivon sydämestäni, että hän toipuu nopeasti ja on kentällä niin pian kuin mahdollista.

Leicesterin merkitykselliset pelit alkavat siis jo lauantaina Community Shield ottelulla Manchester Citya vastaan. Valioliigan kauden alku on viikon myöhemmin 14. elokuuta Wolverhamptonia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga