Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

HJK vahvisti hyökkäystään Santeri Hostikalla

Santeri Hostikka laituri HJK
AOP

HJK jatkaa Veikkausliiga-joukkueensa hurjaa vahvistamista. Tällä kertaa haaviin tarttui laituri Santeri Hostikka.

HJK ja 23-vuotias Santeri Hostikka ovat tehneet loppukauden ja kauden 2022 kattavan sopimuksen.

HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kertoi, että Hostikan hankinnalla haetaan lisää laatua hyökkäykseen.

– Santeri on juoksuvoimainen laitapelaaja, joka pystyy luomaan hyökkäyskolmanneksella laadullisia ylivoimia etenkin laitakaistalla, ja näin ollen hän istuu hyvin HJK:n pelitapaan. Sopimus tuo myös tärkeää jatkuvuutta ensi kauteen.

Hostikka aloitti pelaajauransa PK Keski-Uusimaan junioreissa ja eteni seuran edustusjoukkueeseen, jossa hän pelasi Kakkosta kausina 2014–2015. Kaudeksi 2016 Hostikka siirtyi FC Lahteen, jossa hän teki Veikkausliiga-debyytin huhtikuussa samana vuonna. Vuonna 2019 hän teki sopimuksen Puolan Ekstraklasa-joukkueeseen Pogoń Szczeciniin, jossa hän pelasi 32 ottelua ja teki yhden maalin.

Maaliskuussa 2016 hän teki ensiesiintymisensä Suomen U19-maajoukkueessa ja on siitä lähtien pelannut nuorisomaajoukkueissa yhteensä 11 ottelua.

Myös Hostikka on innoissaan uudesta mahdollisuudestaan.

– Innostuneilla fiiliksillä tulen Helsinkiin ja HJK:hon. Odotan, että pääsen joukkueen mukaan treeneihin ja otteluihin. Olen varma, että pystyn tuomaan joukkueeseen lisää hyökkäysvoimaa ja auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteemme tällä kaudella ja tulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat