Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Naisten maajoukkuekärki Amanda Rantanen siirtyy Ruotsiin

Amanda Rantanen hyökkääjä Örebro
AOP

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue Helmareiden kärkipelaaja Amanda Rantanen lähtee kokeilemaan siipiään Ruotsin pääsarjan Örebrohon.

Ruotsin naisten pääsarjassa Damallsvenskanissa pelaava KIF Örebro DFF on sopinut Kansallisen liigan PK-35:n kanssa Suomen maajoukkueen hyökkääjä Amanda Rantasen siirrosta Ruotsiin. Rantanen allekirjoitti 1,5 vuoden sopimuksen Örebron kanssa. Rantanen on debytoinyt myös jo maajoukkueessa.

Örebron urheilupäällikkö Jonas Nilsson hehkutti uutta värväystään.

– Tuntuu todella hyvältä, että voimme houkutella yhden Suomen suurista lahjakkuuksista KIF Örebrohon. Amandasta saamme hyvän hyökkäyspään pelaajan ja myrkyllisen maalintekijän, jota etsimme. Näemme hänet tärkeänä palapelinä jo ensi kaudella, vaikka olen vakuuttunut siitä, että hän liittyy joukkueeseen ja tekee vaikutuksen suhteellisen lyhyellä varoitusajalla, Nilsson totesi.

23-vuotias Rantanen liittyi PK-35:een vuonna 2018. Joulukuussa 2020 hän teki maajoukkuedebyyttinsä Skotlantia vastaan, jossa hän teki ratkaisevan maalin ottelun viimeisellä minuutilla. Sopimus Örebron kanssa on Rantasen ensimmäinen sopimus ulkomaille.

– Tunnen olevani erittäin ladattu ja iloinen voidessani ottaa tämän seuraavan askeleen urallani, jossa tämä uusi haaste antaa minulle suuren mahdollisuuden kehittyä pelaajana. KIF Örebro tuntuu täydelliseltä seuralta aloittaakseni tämän uuden luvun. Toivottavasti voin täydentää joukkuetta nopeudellani ja hyökkyäslaadullani.

– Odotan, että taso liigassa tulee olemaan korkeampi ja siellä on teknisesti taitavampia pelaajia kuin mihin olen tottunut. Mutta myös tämä kehittää minua. On hauskaa testata ruotsalaista jalkapallokulttuuria ja vastustajia OBOS Damallsvenskanissa. Mutta ennen kaikkea odotan auttavani joukkuetta voittamaan otteluita, ja olen valmis taistelemaan kaikista mahdollisista pisteistä, joita voimme ottaa!

KIF Örebron päävalmentaja Rickard Johansson on tyytyväinen uuteen pelaajaansa.

– Amanda on pelaaja, jota aloimme seurata jo ennen tätä kautta. Hän on nopea, hyökkäävä johtava eteenpäin, jolla on nenä kohti maaleja. Etsimme vain nopeutta ja hyökkäsysjohtoa, joten Amanda täyttää nämä kriteerit. Hän on myös nuori pelaaja, joka on kehittyvä ja jota kehitämme seuraavalle tasolle täällä kanssamme.

– Hänellä on jo kansainvälistä kokemusta Suomen maajoukkueesta ja hän on tehnyt paljon maaleja Suomen Kansallisessa Liigassa, yhteensä seitsemän maalia PK-35:n kuudessa viimeisessä ottelussa. Joten tuntuu todella hyvältä, että hän päätti tulla meille!

Örebro aloittaan Damallsvenskan-kautensa vieraissa FC Rosengårdia vastaan ​​22. elokuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat