Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Kevin de Bruynella “salainen rooli” Grealishin siirrossa

Kevin de Bruyne, Jack Grealish
AOP

Aston Villan Jack Grealishin odotetaan siirtyvän Manchester Cityyn aivan minä hetkenä hyvänsä. Miehen on kerrottu käyneen torstaina Cityn lääkärintarkastuksessa ja noin 100 miljoonan punnan siirto on määrä julkaista aivan näinä hetkinä. Siirron myötä Grealishista tulisi kaikkien aikojen kallein englantilaspelaaja.

Siirtoneuvotteluiden alulla on huhuttu olleen yllättävä tarina. Belgialaisen Kevin de Bruynen on huhuttu näytelleen “salaista roolia” asiassa. Manchester Cityssa Grealishin tulevana pelikaverina pelaavan de Bruynen on kerrottu olleen liikkeellepaneva voima Grealishin siirrossa.

De Bruyne ja Grealish pelasivat vastakkain Kansojen liigassa, kun Englanti ja Belgia kohtasivat toisensa. Grealishin peliesitysten on huhuttu tehneen de Bruyneen niin ison vaikutuksen, että mies oli englantilaisesta viestinyt Manchester Cityn valmentajalleen Pep Guardiolalle.

Indepentin mukaan De Bruyne oli kuulemma kehunut Guardiolalle Grealishin kykyjä ja kehottanut seuraa hankkimaan miehen.

Grealishin kyvyt ja potentiaali eivät varmastikaan ole keneltäkään jalkapallomaailmassa jäänyt huomaamatta, eikä Guardiolankaan vakuuttamiseen paljoa vaadittu. Guardiola tekikin Grealishista nopeasti siirtoikkunan pääkohteensa. Vaikka Sergio Agueron lähdön myötä Citylla olisi tarvetta selkeälle hyökkääjälle, on se nyt pääsääntöisesti tavoitellut keskikentällä pelaavaa Grealishia.

De Bruyne saattoi vastikää vihjata myös lisää Grealishin siirrosta. De Bruynen joukkuekaveri Citysta, Kyle Waler, julkaisi instagram-tilillään videon, jolla mies näkyy taivaansinisten pelipaidassa kaulassaan Cityn kolme voittamaa Valioliigamestaruusmitalia. Walkerin maajoukkuekaveri Grealish oli miehen julkaisusta tykännyt.

Manchester Cityyn keskittyvä twitter-tili The City Xtra twiittasi huomautuksen, että Grealish oli Walkerin julkaisusta tykännyt ja vihjasi sen liittyvän miehen mahdolliseen siirtoon. De Bruyne oli käynyt twiitistä tykkäämässä, jonka fanit ovat tulkinneet vihjaukseksi siirron varmistumisesta.

Vielä hetki saadaan Cityn vahvistusta siirrosta odottaa, mutta jos ja kun se vahvistetaan, kuuluu ainakin osa kiitosta de Bruynelle.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset