Seuraa meitä:

Siirtouutiset

“Mahdollisuus, josta en voinut kieltäytyä” – Jack Grealishin mietteet Manchester City siirrosta

Jack Grealish
AOP

Manchester City on viimein julkaissut uusimman siirtonsa – Valioliigan hallitsevan mestarin joukkoon liittyi Aston Villasta Jack Grealish.

Mies kävi läpi Cityn lääkärintarkastuksen torstaina ja myöhään samana iltana taivaansiniset julkistivat siirron. Grealish solmi Cityn kanssa kuuden vuoden sopimuksen.

Grealish pääsee hyppäämään Cityssa suuriin saappaisiin, sillä mies perii seuralegenda Sergio Agueron pelinumeron. Argentiinalainen kantoi selässään numeroa 10 vuosia ja nyt numeron uusi omistaja on Grealish.

Pelinumero kertoo varmasti myös suurista odotuksista, mitä seuralla on uusimmalle hankinnalleen. Loistavia otteita Aston Villassa ja Englannin maajoukkueessa esittäneen Grealishin odotettaan loistavan myös Cityn keskikentällä.

Grealish on antanut Manchester Cityn kotisivuilla ensimmäiset haastattelunsa ja mainitsi asioita joista oli siirrossa eniten innoissaan. Muun muassa Pep Guardiolan alaisuudessa pelaaminen oli yksi siirron kohokohdista englantilaiselle. ”Maailman parhaan valmentajan alaisuudessa pelaaminen oli tarjous, josta en voinut kieltäytyä. Olen kuullut hänestä ainoastaan hyvää maajoukkuekavereiltani, enkä malta odottaa, että pääsemme aloittamaan.”

Cityn pelaajista Grealish odottaa erityisesti Kevin de Bruynen kanssa pelaamista. De Bruyne näyttelikin ”salaista roolia” Grealishin siirrossa ja mies on varmasti itsekin innoissaan uudesta joukkuekaveristaan.

”Kaikki tietävät, miten paljon ihailen Kevinia. Tulee olemaan unelmien täyttymys päästä pelaamaan hänen kanssaan”, Grealish kertoi Manchester Cityn haastattelussa.

Grealish pääsee Cityssa liittymään myös monien maajoukkuekavereidensa joukkoon. EM-kisojen aikaan Grealish ystävystyi erityisesti Phil Fodenin kanssa ja mies uskoo kaksikon hyvän kemian välittyvän myös kentällä.

”Tulemme todella hyvin toimeen kun olemme yhdessä maajoukkueen matkassa. Hän on kuin pikkuveli minulle enkä malta odottaa, että pääsemme pelaamaan yhdessä viikoittain.”

”Minusta tuntuu, että joskus, jos sinulla on hyvä yhteys jonkun kanssa kentän ulkopuolella, voi se siirtyä myös kentälle. Englannin maajoukkueen harjoituksissa löysimme toisemme kentällä hyvin ja pelasimme yhdessä nopeilla syötöillä – en malta odottaa, että pääsemme tekemään sitä myös täällä.”

Mahdollisuus päästä pelaamaan Mestarien liigaa oli myös yksi suuri tekijä Grealishin päätöksessä siiirtyä Valioliigan mestarin riveihin. Tähän asti kotisohvalta Mestarien liiga pelejä seurannut Grealish kertoi olevansa erityisen innoissaan mahdollisuudesta päästä mukaan Mestarien liigan peleihin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset