Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Suomifutis: Juventuksen naisten edustusjoukkue julkaisi räikeän rasistisen twiitin ja tökerön anteeksipyynnön

Juventus naiset Italia
AOP

Juventuksen naisjoukkueen julkaisi Twitter-tilillään tyylittömän kuvaviestin torstaina. Viesti poistettiin palautevyöryn jälkeen, mutta jälkipyykki pyörii edelleen.

Kuvassa Juventuksen pelaaja Cecilia Salvai venyttää sormillaan silmiään sivulle päässään harjoituksissa käytetty punainen tötterö, joka ilmeisesti kuvastaa stereotyyppistä kiinalaistyylistä hattua. Viestiä korostettiin erikoisella nauravalla hymiövalinnalla.

Kuva ehti olla esillä Twitterissä 25 minuuttia kunnes se poistetttiin. Oletettavasti palaute- ja kommenttivyöry oli ollut runsasta, sillä viestiä on vaikeaa olla tulkitsematta rasistiseksi. Football-Italian mukaan huomautuksia ja valituksia twiitistä tuli minuuttien sisällä tuhansia.

Noin parikymmentä minuuttia myöhemmin Juventus pyysi twiittiään – tai pikemminkin sen aiheuttamia reaktioita – anteeksi.

– Pyydämme rehellisesti anteeksi sitä, jos twiittimme, jonka ei ollut tarkoitus aiheuttaa ristiriitoja ja jossa ei ollut tarkoitus olla mitään rasistisia sävyjä, loukkasi ketään. Juventus on aina vastustanut rasismia ja syrjintää, joukkue puolustautui.

Esimerkiksi Sky Sportsin toimittaja Anton Tolouita anteeksipyynnön luonne ei vakuuttanut.

– Juventus on poistanut selvästi rasistisen twiitin. Absoluuttinen häpeä sille, joka ajattelee, että tämä on sopivaa, eikä haittaa. Olemme ottaneet yhteyttä seuraan saadaksemme vastauksen, ja siihen olisi parempi sisällyttää sanat anteeksi, epäsopiva, törkeästi sopimaton ja potkut.

Lähde: Suomifutis

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat