Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Marseillen pelaaja sai pullosta päähänsä Ligue 1:n avauskierroksella

Valentin Rongier keskikenttäpelaaja Marseille
AOP

Ranskan Ligue 1:n avauskierroksella Marseille kohtasi Montpellierin vieraskentällä. Ikävän säväyksen peliin toi Marseillen pelaajan Valentin Rongierin loukkaantuminen häntä päin heitetystä pullosta.

Montpellierin kannattaja heitti Marseillen keskikenttäpelaajaa Valentin Rongieriä pullolla kesken ottelun. Ligue 1 -ottelu keskeytettiin episodin vuoksi noin kymmeneksi minuutiksi. Tapaus sattui ottelun päätösvaiheessa minuutteja sen jälkeen, kun Dimitri Payet vei Marseillen 2-3-johtoon.

Useat Montpellier-fanit heittivät roinaa kentälle yhteen sen kulmista. Yksi pullo osui Rongieriin ja hän jäi kentän sivulle suu veressä. Vaihtopenkillä ollut ranskalainen piti lopulta hoitaa pukukopissa.

Erotuomari Jérémy Pignard keskeytti ottelun, vaikka osa pelaajista olisi halunnut pelata sen loppuun. Lopulta niin toimittiin pitkän tauon jälkeen. Kun Montpellier-kannattajat olivat rauhoittuneet ja Rongieria vahingoittanut fani poistettu stadionilta, ottelu jatkui ja Marseille sai säilytettyä johtonsa loppuun saakka.

Montpellier johti vielä puoliajalla 2-0 Luan Peresin ja Gaëtan Laboren maaleilla, mutta Marseille taisteli tasoihin toisella puoliajalla. Cengiz Ünder juhlisti debyyttiään maalilla, jonka jälkeen Payet muutti takaa-ajoaseman johdoksi viidessä minuutissa.

Marseille oli siten yksi neljästä joukkueesta, jotka voittivat Ligue 1 -kauden ensimmäisellä kierroksella.

Rongier julkaisi myös Instagram Storiesissa terveiset häntä satuttaneelle fanille.

– Suuri suukko Montpellier-fanille, joka heitti minua pullolla. Hyvää yötä, idiootti, Rongier laukoi julkaisussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat