Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Messi jätti hyvästit Barcelonalle – Murtui kyyneliin lehdistötilaisuudessa

Lionel Messi
AOP

Jalkapallon tämän viikon shokkiuutinen on ollut Lionel Messin ja Barcelonan teiden eroaminen. Jo valmiiksi luultua sopimusta ei voitukaan toteuttaa, sillä Barcelona ei voinut rekisteröidä Messiä rikkomatta La Ligan palkkakattoa.

Messi kommentoi lähtöään sunnuntaina Barcelonan lehditötilaisuudessa. Kyyneliltä ei vältytty, kun argentiinalainen muisteli yli 20-vuoden matkaansa Barcelonassa. Vuolaasti Barcelonasta puhunut Messi vahvisti lähtönsä ja kiitteli seuraa. Mies vahvisti myös käyvänsä keskusteluja uudesta sopimuksesta PSG:n kanssa.

”Näinä viimeisinä päivinä olen pohtinut paljon, mitä sanoa – totuus on, etten keksi oikein mitään sanottavaa”, Messi kertoi lehdistötilaisuudessa, kun samaan aikaan sadat numero 10:n paitoihin pukeutuneet fanit kerääntyivät Camp Noun ulkopuolelle jättämään seuralegendalle hyvästit.

”21 vuoden jälkeen joudun lähtemään. Aika jonka olen viettänyt täällä on ollut upeaa, mutta tänään joudun jättämään tälle kaikelle hyvästit. Olimme perheeni kanssa vakuuttuneita siitä, että jäisimme tänne ja sitä halusimmekin enemmäin kuin mitään muuta.”

”Olen ollut täällä niin monta vuotta, koko urani siitä asti kun olin 13-vuotias. Tämä on minun ja lasteni koti.”

”Olen todella surullinen, kun joudun jättämään tämän seuran – seuran jota rakastan.” 34-vuotias Messi on pelannut Barcelonassa koko ammattilaisuransa ajan ja on seuran kaikkien aikojen maalintekijä 682:lla maalillaan.

”Teimme kaikkemme, sillä halusin jäädä. Viime vuonna olin valmis lähtenään, mutta nyt halusin jäädä. Luulimme, että kaikki oli jo kunnossa. Mutta sitten viime hetkellä, sopimus ei ollutkaan La Ligan säädösten takia mahdollinen.”

Vuosi sitten kesällä argentiinalaistähti oli jo valmis Barcelonan jättämään, mutta tänä vuonna mies on tehnyt selväksi, että halusi seuraan jäädä. Sopimusneuvotteluja käytiin pitkään ja mies suostui jopa huomattavaan palkanalennukseen, jotta sopimus saatiin syntymään.

Messi ei kuitenkaan ole vielä valmis ripustamaan nappulakenkiään pysyvästi naulaan, vaan haluaa jatkaa pelaamista vielä. PSG ei ole vielä julkistanut Messin siirtoa pariisilaisseuraan, mutta ilmoitusta odotetaan hetkenä minä hyvänsä. Messi on huhujen mukaan sunnuntai-iltana matkaamassa Pariisiin PSG:n lääkärintarkastukseen, jonka jälkeen argentiinalaisen siirrosta odotetaan virallista julkistusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga