Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lionel Messi ei jatka FC Barcelonassa – Seuralta suora tiedote asiasta

Messi ei jatka Barcelonan riveissä
AOP

Jalkapallomaailmaa ravisteli sokkiuutinen myöhään torstaina Suomen aikaa. FC Barcelona tiedotti sosiaalisen median kanavissaan, että jatkosopimusta seuran ja kenties koko maailman tunnetuimman jalkapallotähden Lionel Messin kanssa ei tulla jatkamaan.

Barcelona tiedotti, että sopimuksen estävät La Ligan kiristyneet taloussäännöt. Liigaan on tullut palkkakatto, jonka kanssa seura joutuu kamppailemaan. Osansa Barcelonan onnettomassa tilanteessa on myös edellisen seurapresidentin Josep Maria Bartomeun presidenttikauden aikaisesta erittäin huonosta taloudenpidosta.

– Vaikka seura ja pelaaja ovat päätyneet yhteisymmärrykseen ja osapuolet aikoivat allekirjoittaa uuden sopimuksen tänään, tämä ei voi toteutua La Ligan asettamien taloudellisten ja rakenteellisten esteiden takia, seura kertoi muun muassa Instagram tilillään.

Messin sopimus loppui kesällä ja täten Messi on vapaa siirtymään Barcelonasta ilmaiseksi. Hän on siis täysin vapaa neuvottelemaan itselleen uuden työnantajan. Messin allekirjoituksen perässä on huhuttu olevan useita seuroja. Vahvimmin Messiä jo viime kesänä kosiskelleet Manchester City ja PSG ovat varmasti taloudellisesti vahvimmilla tänäkin vuonna. Messi on itse aiemmin ilmaissut halunsa pelata myös Pohjois–Amerikan MLS:ssä.

Messi ehti edustaa Barcelonan ykkösmiehistöä vuodesta 2005. Kaikkiaan hän iski Barcelonan paidassa 672 maalia 778 ottelussa. Hän voitti Barcelona uransa aikana kaikkiaan ennätykselliset kuusi Ballon d’Oria. Myös Barcelona keräsi hänen aikanaan uskomattoman määrän menestystä. Palkintokaappiin kertyi kymmenen Espanjan mestaruutta, seitsemän Cup-mestaruutta, neljä Mestarien liiga- pokaalia sekä kolme seurajoukkueiden maailmanmestaruutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga