Seuraa meitä:

Muut

Chelsea kohtaa Villarrealin Super Cupissa – Thiago Silva: ’’Menemme kentälle voittaaksemme pokaalin’’

Thiago Silva hamuaa lisää menestystä
AOP

Chelsea päätti viime kautensa Mestarien liigan voittoon, ja sillä on mahdollisuus nostaa seuraavaa pokaalia jo keskiviikkona pelattavassa Super Cupissa. Vastaan asettuu Eurooppa liigan voittaja Villarreal. Vaikka kyseessä ei ole se kaikkein arvostetuin pysti, molemmat joukkueet varmasti haluavat aloittaa kautensa voitokkaasti.

Chelsean puolustaja Thiago Silva, kertoi mietteitään ennen Super Cupia ja ensi viikonloppuna käynnistyvän Valioliigakauden alkua. ’’Super Cup on ensimmäinen virallinen ottelu tällä kaudella, mutta meillä on heti mahdollisuus jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäimme. Kohtaamme ottelussa erittäin kilpailullisen joukkueen ja odotamme vaikeaa peliä, mutta menemme kentälle voittaaksemme pokaalin. Joukkeessamme on kaikki kohdallaan, joten meidän täytyy vain tehdä rajusti töitä, saavuttaaksemme haluamamme loputuloksen.’’

Silva on juuri palannut Copa American jälkeen kesälomalta, eikä luultavasti ole joukkueen käytettävissä vielä tässä ottelussa. Brasilialaiselle ei kuitenkaan jää hirveästi aikaa valmistautua uuteen kauteen, kun Valioliiga potkaistaan käyntiin tulevana viikonloppuna.

Mies kertoi olevansa kokonaisuudessaan tyytyväinen Bluesin viime kauteen, mutta kokenut toppari ymmärtää, kuinka kova taso Englannissa on. ’’Annan kiitettävän arvosanan joukkueen kaudesta, koska voitimme maanosan ykköskilpailun. Edellisen kerran Chelsea on voittanut Mestarien liigan vuonna 2012, joten en olisi voinut kuvitella parempaa alkua tässä ryhmässä,’’ Silva kertoi.

’’Valioliiga on kaikkea mitä odotin, kilpailu on valtavaa. Ennen kauden alkua Englannissa on noin kahdeksan mestarisuosikkia, joten asetelma on hyvin erilainen, kuin monessa muussa sarjassa. Peli on todella fyysistä ja pidän siitä henkilökohtaisesti. Toivon, että pelaamme hienon kauden,’’ brasilialainen jatkoi.

Lähde: We Ain’t Got No History

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut