Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Victor Lindelöfistä Ruotsin kapteeni: ’’Tämä on suuri kunnia.’’ – Unitedissa peliaika saattaa olla kortilla

Victor Lindelöf
AOP

Manchester Unitedin puolustaja Victor Lindelöf on valittu Ruotsin maajoukkueen uudeksi kapteeniksi. Mies perii kapteeninnauhan Sebastian Larssonilta, joka ilmoitti kesän EM-kilpailujen jälkeen lopettavansa uransa.

27-vuotias Lindelöf on tätä nykyä joukkueen kokenutta kaartia, joten valintaa voidaan pitää luonnollisena. Mies oli ymmärrettävästi todella ylpeä valinnastaan. ’’Tämä on suuri kunnia, mutta myös iso vastuu. Lapsena unelmoin maajoukkueen paidassa pelaamisesta. Joka kerta kun saan edustaa maatani, tunnen suurta ylpeyttä. Kapteenina toimiminen tulee olemaan minulle todella erityistä.’’

Lindelöf on aiemmin puhunut johtajuuden, sekä esimerkkinä olemisen tärkeydestä. Mies aloittaa viidennen kautensa Englannissa ja haluaa näyttää nuoremmille pelaajille, mitä Unitedin kaltaisessa seurassa pelaaminen vaatii. ’’Haluan olla johtajan roolissa ja auttaa nuoria pelaajia kehittymään. Joukkueen kannalta on tärkeää, että pukukopista löytyy muutama pelaaja, joka uskaltaa vaatia muilta hieman enemmän. Yritän tehdä osani tässä asiassa,’’ Lindelöf kertoi.

Ruotsalainen on ollut ManU:n puolustuksen vakiokalustua, saavuttuaan Benficasta vuonna 2017. Alku Englannissa ei ollut miehen kannalta mairitteleva, hänen tehtyä useita helppoja virheitä. Mies jäi jatkuvasti jalkoihin kaksinkamppailuissa, sekä näytti todella epävarmalta puolustuslinjassa.

Parilla viime kaudella Lindelöfin otteet ovat kuitenkin parantuneet huomattavasti. Unitedin kapteeni Harry Maguire on puolustuksen johtaja, jonka rinnalla pelatessa Lindelöf on saanut tärkeää oppia. Ruotsalainen uskaltaa avata peliä aeimpaa rohkeammin ja osaa sijoittua oikein vastustajan hyökätessä.

ManU on kuitenkin jo muutaman vuoden ajan etsinyt korkean profiilin keskuspuolustajaa pelaamaan Maguiren aisaparina. Raphaël Varane hankittiin tämän kesän siirtoikkunassa ja kunhan ranskalainen liittyy joukkueen vahvuuteen, on hän todennäköinen valinta Maguiren pariksi.

On luultavaa, että Lindelöfille tulee vaihtopenkki tutuksi tällä kaudella, jos United ei muuta ryhmitystään. Otteluissa, joissa ManU joutuu oletettavasti puolustuskannalle, joukkueella on tietysti mahdollisuus peluuttaa kolmea keskuspuolustajaa. Myös loukkaantumisten myötä kaikki on mahdollista, mutta luultavasti ruotsalainen jää tällä kaudella kirittäjän rooliin.

Lähde: manutd.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut