Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Ham ja manageri David Moyes lähtevät hakemaan jatkoa viime kauden hyvälle menestykselle

David Moyes
AOP

West Ham manageri David Moyes antoi Sky Sportsille Valioliigakauden alla haastattelun, jossa mies pohti Hammersin tulevaa kautta.

58-vuotias Moyes nimitettiin West Hamin manageriksi joulukuussa 2019 Manuel Pellegrinin seuraajaksi. Täysin yksimielistä hyväksyntää Moyes ei heti West Ham faneilta saanut, eikä mies kauaa fanien edessä kerennytkään hyväksyntää hakemaan, ennen kuin koronaviruspandemia tyhjensi stadionit Englannissa.

Moyes ja West Ham tekivät kuitenkin Valioliigassa upeaa työtä ja skottivalmentaja ansaitsi viimeistään kauden loppuun mennessä varmasti kaikkien fanien hyväksynnän. West Ham sijoittui Valioliigan sarjataulukossa lopulta hienosti kuudenneksi ja ansaitsi paikan Eurooppa liigaan.

Moyes odottaa tulevaa kautta ja fanien edessä pelaamista innoissaan. ”West Ham fanit ovat odottaneet kovasti jotain juhlan aihetta ja uskon, että London Stadion tulee olemaan erilainen paikka ensi kaudella pelaajien positiivisen asenteen myötä”, mies kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

”Joukkue on uusi, nuori, nopea ja jännittävä ja joukkue on täysin sitoutunut kaikkiin peleihin – ihan jo näistä syistä, tulisin West Ham-fanina innoissani seuramaan joukkueen pelejä.”

West Hamin maalinteko parani huomattavasti viime kaudella. Iso kiitos siitä kuuluu varmasti lainapelaaja Jesse Lingardille, mutta myös muu joukkue pääsi viime kaudella yhä paremmin maalipaikoille.

”Pelasimme todella hyvän kauden viime kaudella ja kunnia siitä kuuluu pelaajille. Kauden startti oli meiltä hieman hidas, mutta päästyämme vauhtiin, olimme pääosin johdonmukaisesti hyviä. Emme aina ole sitä olleet viime vuosina, joten kaikki kunnia siitä pelaajille, jotka todella esiintyivät vahvasti.”

”Kauden edetessä joukkueessa oli havaittavissa mentaliteetti muutos hyvien tulosten myötä. Ryhdyimme miettimään eri tavalla sitä, kuinka korkealle voisimme todella sijoittua, kun saimme samalla lisää itseluottamusta hyvistä tuloksista.”

Moyes ei pidä Hammersin viime kauden kuudetta sijaa sattumana vaan näkee joukkueen taistelemassa europaikoista säännöllisesti.

”Uskon, että pystymme vielä parantamaan. Meillä on nuori joukkue, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Meillä on loistavia jalkapalloilijoita, enkä näe mitään syytä, miksemme voisi tulevalla kaudella esiintyä aivan yhtä hyvin kuin viime kaudellakin.”

”Se ei tule olemaan helppoa ja matkassa tulee olemaan myös kuoppia, mutta uskon, että pystymme siihen vielä uudestaan.”

Moyesin ryhmä pääsee pelaamaan fanien edessä ensimmäisessä kotiottelussaan elokuun 23. päivä, kun se isännöi Leicesteriä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga