Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonan Pedri palasi olympialaisten jälkeen joukkueensa mukaan – Haluaa palata kentälle välittömästi kovasta rasitukseta huolimatta

Pedri
AOP

Barcelonan keskikenttäpelaajan Pedri Gonzálezin kerrotaan palanneen Tokion olympialaisten jälkeen joukkueensa mukaan. Hänen uutisoidaan saapuneen eilen seuran harjoituskeskukseen ja aloittavan harjoittelun tänään.

Pedrin uskotaan olevan Blaugranan kokoonpanossa, kun joukkue saa La Ligan avauskierroksella vastaansa Real Sociedadin. Hänen uskotaan myös pelaavan Barcelonan seuraavassa ottelussa Athletic Bilbaota vastaan, mutta tämän jälkeen hänelle suunnitellaan lepovuoroa.

On myös mahdollista, että Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique jättää Pedrin valitsematta miehistöönsä seuraavissa otteluissa. Tämä mahdollistaisi nuoren miehen lepäämisen kovan rasituksen keskellä.

Barcelona tarjosi 18-vuotiaalle Pedrille kymmenen päivän lomaa olympialaisten jälkeen, mutta nuorukainen kieltäytyi omasta tahdostaan. Mies haluaa pelata tärkeässä roolissa Ronald Koemanin alaisuudessa, eikä tuntenut tarvitsevansa lepoa. Huolimatta siitä, että mies pelasi viime kaudella enemmän otteluita, kuin kukaan muu jalkapalloilija Euroopassa. Pelejä kertyi yhteensä 73, joten levolle luulisi olevan tarvetta.

Mies on hiljattain todennut, ettei hänellä ole aikomustakaan olla pelaamatta, sekä ilmaissut halunsa olla valmentajan käytettävissä. Pedrin sitoutumista varmasti ihaillaan Barcelonassa, varsinkin kun joukkue kärsii tällä hetkellä loukkaantumisista.

Frenkie de Jong on pohjevamman takia sivussa ja hänen korvaajansa Gavi mursi leukansa ottelussa Red Bull Salzburgia vastaan. Molemmat heistä ovat keskikenttäpelaajia, joten Pedrin on vaikea olla ulkona pelaavasta kokoonpanosta. Miehen asenne varmasti lämmittää valmentaja Koemanin mieltä. On kuitenkin selvää, että liika rasitus ei tee hyvää nuoren miehen kehitykselle.

Lähde: Barca Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga