Seuraa meitä:

La Liga

Giménez jatkosopimukseen Atlético Madridin kanssa – Pystyykö Simeonen ajokoiralauma puolustamaan mestaruuttaan?

Atlético Madrid on solminut jatkosopimuksen puolustajansa José María Giménezin kanssa
AOP

Atlético Madrid on solminut jatkosopimuksen puolustajansa José María Giménezin kanssa. Uusi sopimus pitää urugualaisen Wanda Metropolitanolla vuoteen 2025 asti. Giménez on ollut tärkeä osa Atléticon puolustusta jo usean vuoden ajan.

Viime kausi huipentui joukkueen osalta La Ligan voittoon. Giménez on nyt täysin sitoutunut pysymään Atléticon mukana ja puolustamaan mestaruutta. Mies on esiintynyt Rojiblancosin paidassa yhteensä 151 kertaa ja pelasi viime kaudella 21 La Liga ottelua.

Uruguain maajoukkuemies on totuttu näkemään useimmiten keskuspuolustajan tontilla. Hän on kuitenkin monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös oikeana laitapuolustajana tai puolustavana keskikenttäpelaajana.

Atléticon puolustuspelaaminen oli viime kaudella rautaa ja varsinkin Giménez osoitti arvonsa topparina. Rojiblancos päästi vähiten maaleja Espanjan liigassa koko joukkueen yhtenäisen pelaamisen ansiosta. Jokainen pelaaja puolusti uhrautuvasti, sekä taisteli viimeiseen saakka pitääkseen oman maalinsa puhtaana.

Päävalmentaja Diego Simeonen alaisuudessa, Atléticon kauden aikana päästettyjen maalien keskiarvo on pysynyt todella alhaisena. El Cholo on osannut loihtia menestyksekkään konseptin, sekä on mahtava hengenluoja. Joukkue prässää erittäin aggressiivisesti vastustajan pallollista pelaajaa, sekä pyrkii peittämään syöttösuunnat tehokkaasti. Positiivisen tilanteenvaihdon jälkeen, joukkue lähtee todella nopeasti vastahyökkäykseen usean pelaajan voimin.

Hyökkäyksessä pelaa mm. maaleja hurjaan tahtiin edelleen mättävä Luis Suárez, joka liittyi seuraan viime kaudella jouduttuaan lähtemään Barcelonasta. Mies pelasi 32 La Liga ottelua, joissa syntyi kunnioitettavat 21 täysosumaa.

Simeone on onnistunut luomaan tehokkaan pelitavan, jossa kaikkien on tehtävä töitä toistensa eteen. Atléticon pelaaminen ei ole aina kaikkein kauneinta jalkapalloa, mutta se on toissijaista El Cholon silmissä. Jos joukkueen runko pysyy kasassa ja Suárez terveenä, sillä on mahdollisuus taistella mestaruudesta tulevallakin kaudella.

Giménezin jatkosopimus on joka tapauksessa todella merkittävä asia Rojiblancosin puolustukselle, joka yrittää suojella Jan Oblakin vartioimaa maalia.

Lähde: Last Word on Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga