Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

HJK onnistui varmistamaan paikan lohkovaiheessa!

Riku Riski oli loistavalla pelipäällä HJK:n voitossa
AOP

Helsingin Jalkapalloklubi voitti kotonaan azerbaidzanilaisen Neftci Bakun 3–0. Voiton myötä HJK varmisti paikan vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Voitto Neftcista tarkoitti, että HJK etenee Eurooppa-liigan viimeiselle karsintakierrokselle.

HJK sai otteluun hyvän alun, kun se sai pallon maaliin ihan ottelun ensiminuuteilla, mutta kannattajien pettymykseksi tuomari hylkäsi osuman käsivirheen vuoksi. Muuten ottelu eteni maalittomana aina toisella puoliajalle asti.

Kentälle puoliajalla tullut Riku Riski toi välittömän vaikutuksen helsinkiläisten peliin, sillä hän iski johtomaalin heti kentälle tultuaan Filip Valencicin syötöstä. Muutenki Riku Riski pelasi loistavan ottelun ja paine kääntyi ottelussa lopullisesti HJK:lle.

Myös Riskin pikkuveli Roope Riski oli loistavassa lyönnissä ottelussa. Vanhemman riskin hankittua pilkku tunnin pelin kohdalla, asteli nuorempi Riski ampumaan ja vei pilkusta HJK:n ratkaisevalta tuntuneeseen 2-0 johtoon. Nuorempi Riski osui vielä ottelun lopulla toistamiseen ja viimeisteli täten loppulukemat 3-0.

HJK:n seuraava vastus tulee suoraan Euroopan jalkapallon huipulta, kun viimeisellä karsintakierroksella vastaan tulee turkkilainen Fenerbache. Ensimmäinen osaottelu pelataan ensi viikolla Istanbulissa. Tämän ottelunparin voittaja etenee Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Lohkopaikka on HJK:lle taloudellisesti merkittävä, sillä pelkästään Konferenssiliigan lohkovaiheessa pelaaminen toisi kassaan lähes kolme miljoonaa euroa. Eurooppa-liigan lohkovaiheessa summa olisi vielä tätäkin suurempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized