Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Arsenaliin saapumassa uusi maajoukkuetason maalivahti – sopimus vain allekirjoitusta vailla

Aaron Ramsdale on raporttien mukaan siirtymässä Arsenaliin
AOP

Valioliigan siirtoikkuna on auki vielä kuun loppuun, ja Arsenal on aktivoitunut siirtomarkkinoilla ennen ikkunan sulkeutumista.

Arsenal on antanut kesän aikana Mikael Artetalle paljon vapauksia joukkueen uudelleen rakentamisessa, ja urakkaa on vielä paljon jäljellä, jos projektia tuomitaan avauspelin pohjalta. Ottelu meni niin huonosti, että jopa valtioiden päämiehet ottivat asiaan kantaa. Kuitenkin ennen kun kesän siirtoikkuna sulkeutuu, on joukkue hankkimassa vielä ainakin joitain nimekkäitä vahvistuksia.

Seuraavaksi tähtäimessä on Englannin maajoukkueen 3. maalivahti, Aaron Ramsdale.

Ramsdale on vasta 23-vuotias mutta ammattilaisottelua mies on kerennyt jo pelata 116 Englannin neljällä korkeimmalla sarjatasolla. Nuorukaisen kehitys ja viime vuosien hyvät otteet on myös huomattu maajoukkuetasolla, sillä EM-kisoihin Gareth Southgate kutsui Ramsdalen joka oli aikaisemmin pelannut vain Englannin nuorisojoukkueissa.

Arsenal oli kiinnostunut maalivahdista jo aikaisemmin kesällä, mutta kauppa näytti olevan haudattu Mestaruussarjassa pelaavan Sheffield Unitedin pyytämien korkeiden siirtomaksujen johdosta.
Sheffield United on kuitenkin laskenut hinta-arvioitaan pelaajasta noin 10 miljoonalla punnalla ja nyt joukkueet ovat päässeet sopimukseen SkySports Newsin mukaan.

Siirtomaksuja Arsenal joutuu maksamaan uudesta maalivahdistaan raporttien mukaan noin 24 miljoonaa puntaa. Pelaajasta saatetaan maksaa myös vielä 6 miljoonaa lisiä, jos hänestä kuoriutuu Arsenalin uusi 1. maalivahti.

Seuraavaksi Ramsdale joutuu vielä käymään lääkärintarkastukset ennen kuin seurat solmivat sitovan sopimuksen.

Arsenal on raporttien mukaan myös lähellä Martin Ødegaardin hankintaa noin 30 miljoonan punnalla Real Madridista. 22-vuotias norjalainen vietti viime kauden Arsenalissa lainalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized