Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

IFK Mariehamn hankki täydennystä kolmelle pelipaikalle

Denys Balaniuk hyökkääjä IFK Mariehamn
AOP

Veikkausliigan putoamiskamppailussa vielä kuivilla oleva IFK Mariehamn on hankkinut uuden puolustajan, keskikenttäpelaajan ja hyökkääjän.

30-vuotias puolustaja Filip Almström Tähti pelasi viimeksi Ruotsin Superettanin Västerås SK:ssa. Yhteensä Almström Tähti on pelannut yli 100 ottelua Superettanissa. Ruotsin sarjojen lisäksi hän on pelannut myös Norjassa. Almström Tähti pelaa numerolla 33.

– Filip on kokenut molempijalkainen puolustaja, jolla on kokemusta Superettan-peleistä ja Norjan peleistä. Hän pelaa yleensä laitapuolustajana ja on tehnyt itsensä tunnetuksi nopeana, itsevarmana ja kovana kaksintaistelijana ja on tehnyt vaikutuksen aiempiin valmentajiinsa asenteellaan ja voitontahdollaan. Uskomme, että hänestä tulee hyvä piristysruiske joukkueeseemme, seurajohtaja Peter Mattsson totesi.

Denys Balaniuk on 24-vuotias oikeajalkainen hyökkääjä Ukrainasta, joka edusti viimeksi FK Torpedo Moskovaa Venäjän pääsarjassa. Hänen kasvattajaseuransa on ukrainalainen FK Dnipro, mutta hän on myös edustanut kotimaassaan useita seuroja, kuten Arsenal Kiovaa ja Olimpik Donetskia.

Lisäksi Balaniuk on pelannut Wisła Krakówissa Puolan EkstraklasassaHän on edustanut myös Ukrainan nuorten maajoukkueita yhteensä kuusi kertaa. Denys pelaa numerolla 97.

Kerim Tatar, jonka pelinumero on 90, on vasenjalkainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Bosniasta. Hän on 24 -vuotias ja hänen kasvattajaseuransa on Velež Mostar kotimaassaan. Hän on pelannut koko uransa eri bosnialaisissa seuroissa ja pelasi viimeksi FK Goraždessa.

– Olemme myös työskennelleet vahvistaaksemme hyökkäystämme siirtoikkunan aikana ja löytäneet nyt kaksi pelaajaa, joiden uskomme pääsevän sisään joukkueeseen ja vaikuttamaan hyökkäyspelimme. Balaniuk on selkeä hyökkääjä ja Tatar on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka voi pelata molemmilla puolilla, mutta myös keskellä hyökkäävää roolia keskikentällä hyökkääjien takana.

– Nämä kaksi antavat meille enemmän hyökkäysvaihtoehtoja kuin meillä on tänään. Tavoitteena ja toiveena on, että pelimme viimeisellä kolmanneksella paranee näiden pelaajien kanssa, mikä on tärkeän syksyn tärkein alue, Mattsson jatkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut