Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Haka hankki vahvistusta keskikentälleen ja hyökkäykseensä

Logan Rogerson laitahyökkääjä Haka
AOP

Veikkausliigan putoamiskamppailussa vahvoilla oleva FC Haka hankki kaksi vahvistusta juuri ennen siirtoikkunan umpeutumista.

FC Haka ja albanialainen Donaldo Açka ovat tehneet loppukauden mittaisen sopimuksen, mikä pitää sisällään myös option ensi kaudesta. 23-vuotiaalla puolustavalla keskikenttämiehellä on taskussaan myös Kreikan passi. Kreikassa uransa aloittanut pelaaja on pelannut myös Albaniassa, sekä viimeisimpänä Romanian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla FC Universitatea Clujn riveissä.

Mies kertoo tietävänsä Hakan jo entuudestaan ja näkee seuralla olevan tavoitteita.

– Pääsyyni Suomeen ja Hakaan siirtymisessä oli se, että tämä oli juuri sitä, mitä olin etsinytkin. Uskon seuran nähneen vahvuuteni ja uskoivat minun tuovan kentälle aggressiivisuutta sekä asennetta.

Toistaiseksi mies on joutunut viettämään aikansa karanteenissa, joten ei ole vielä päässyt tutustumaan uusiin pelikavereihinsa. Hän kuitenkin näkee liittyneensä kilpailulliseen ammattilaisjoukkueeseen. Açka uskoo lujasti pystyvänsä auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa ja tulee tekemään kaikkensa sen eteen.

– Tulen tekemään lujasti töitä joka ikinen päivä ja annan kaikkeni otteluissa, jotta saavutamme tavoitteemme yhdessä.

Haka myös lainaa loppukaudeksi Helsingin Jalkapalloklubin oikean laitahyökkääjä Logan Rogersonin.

23-vuotias uusiseelantilainen kärsi alkukaudesta loukkaantumisista ja on sen jälkeen päässyt hakemaan pelikuntoa Ykkösessä Klubi-04:n riveissä. Haka oli miehelle luonnollinen valinta, sillä mies oli seuran tarkkailussa jo keväällä, mutta teki lopulta sopimuksen helsinkiläisten kanssa.

– Ennen kuin tein sopimuksen HJK:n kanssa, olin keskusteluyhteydessä myös Hakaan, joten minulla ja seuralla on ollut hyvä suhde jo ennen tätä. Nyt olen onnellinen, että sain mahdollisuuden tulla tänne ja näyttää, kuinka hyvä ole, laituri kertoo.

Päävalmentaja Teemu Tainio kertoi näkevänsä miehessä uudenlaisen pelotteen joukkueen hyökkäyspeliin ja Rogerson itsekin peräänkuuluttaa pystyjuoksujensa linjan taakse olevan ehdoton vahvuus ja syy miksi hänet Valkeakoskelle haluttiin. Myös hyökkääjä itse saapuu Tehtikselle oikein mielellään.

– Hakan joukkueessa on hyviä pelaajia ja paljon potentiaalia. Olin erittäin vakuuttunut siitä, miten joukkue pelaa ja pitää palloa, joten olen erittäin innoissani ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan lisää pisteitä.

Rogersonin ensiminuutit Veikkausliigassa ja valkopaidoissa on mahdollista nähdä jo perjantaina, sillä mies on käytettävissä, kun Haka kohtaa FC Lahden vieraissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat