Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga starttasi yllätyksellä – Marcus Forss debytoi heti avauskierroksella Englannin pääsarjassa

Marcus Forss depyytti
AOP

Kauan odotettu Valioliigakausi startattiin perjantaina yhden ottelun voimin, kun sarjanousija Brentford kohtasi Arsenalin. Valioliigakentillä nähtiin heti kauden ensimmäisessä ottelussa myös suomalaisväriä, kun Brentfordin Marcus Forss pääsi depytoimaan Englannin pääsarjassa.

Brentfordin kausi sai loistavan alun, kun se kaatoi heti ensimmäisessä ottelussaan yhden Valioliigan suurseuroista – Arsenal taipui lukemin 2-0.

Valioliigakauden avauksessa oli juhlan tuntua, kun Brentfordin kotistadionilla nähtiin pitkästä aikaa täydet katsomot ja pitkään Valioliigastarttia odottaneet Brentford-fanit. Seurassa on Valioliigaan palaamista odotettu pitkään ja hartaasti – viimeksi Englannin pääsarjassa Brentford pelasi 74 vuotta sitten kaudella 1946-47.

Brentford lähtikin otteluun vauhdikkaasti ja virkeällä jalalla. Arsenal ei aivan samanlaisessa vedossa ollut vielä kauden ensiminuuteilla. Toisella jaksolla Arsenal pääsi paremmin peliin mukaan ja otti ottelun haltuunsa. Maalipaikoilla tykkimiehet eivät kuitenkaan onnistuneet. Brentfordin maalivahti David Raya otti maalillaan myös muutaman loistokopin ja piti vierailijat nollassa.

Valioliigakauden ensimmäisestä maalista vastasi Brentfordin Sergi Canos, joka pääsi viimeistelemään pallon maaliin Arsenalin heikon purkupallon päätteeksi. Brentford sai avausmaalista paljon uskoa ja pelasi lähes hurmoksessa. Tanskalainen Christian Nörgaard puski toisella jaksolla illan toisen osuman ja viimeisteli Brentfordin 2-0 voittolukemat.

Ottelun lopussa myös sarjanousijan suomalaishyökkääjä Marcus Forss pääsi ottamaan ensiaskeleensa Valioliiganurmella. Suomalainen vaihdettiin sisään 86 minuutin kohdalla ja mies pääsi mukaan aistimaan Valioliigan huumaa. Forssista tuli depyytin myötä 21. Valioliigassa pelannut suomalainen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga