Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Mundo Deportivo: Real Madrid harkitsee lähtöä La Ligasta

Florentino Pérez puheenjohtaja Real Madrid
AOP

Espanjalaisen Mundo Deportivo -lehden tietojen mukaan La Ligan suurseura Real Madrid harkitsee tosissaan sarjan jättämistä.

Mudo Deportivo -lehden mukaan Real Madrid on tutkinut mahdollisuutta jättää Espanjan LaLiga jo viikkojen ajan. Siirto olisi jättiuutinen, mutta seuran johtajien mukaan sillä on erittäin painavia argumentteja, jotka on otettava erittäin vakavasti huomioon.

Real Madridin tarkoituksena on ollut ottaa selville, olisiko mahdollista luopua Espanjan pääsarjapaikasta ja siirtyä toiseen laadukkaaseen sarjaan. Seura on kyllästynyt ongelmiin ja esteisiin, joita he pitävät Espanjan ammattilaisjalkapalloliigojen yhdistyksen ja sen puheenjohtajan Javier Tebasin heille asettamina.

Tässä skenaariossa Florentino Pérezin ja hänen tärkeimpien yhteistyökumppaneidensa suosikkisarja on Englannin Valioliiga, mutta he ovat myös koonneet tietoja vaihtoehdoista liittyä Italian Serie A:han tai Saksan Bundesligaan.

Tebas on ollut vastarinnassa myös Euroopan Superliigan suhteen, jossa Real Madridilla on ollut johtava rooli ja jossa Pérez otti johtajan roolin. Tämä oli tietojen mukaan viimeinen pisara Real Madridin puheenjohtajan kärsivällisyydelle. Myös Tebasin tekemä sopimus CVC-sijoitusrahaston kanssa, liike, jonka Madridin puheenjohtaja sai selville, kun kaikki oli päätetty, tulkittiin Pérezin toiseksi hyökkäykseksi.

Tämä vahvisti hänen otettaan La Ligasta. Pérezin viha Tebasia kohtaan on alkanut jo kuitenkin kauan aikaisemmin. Yksityisten ja julkisten yhteenottojen historia näiden kahden välillä on pitkä, eikä Real Madrid ole lakannut sanomasta, että on epätavallista ja ennätyksellistä, että Tebas kokee häntä kohdeltavan huonosti.

Tästä on syntynyt Real Madridin aikomus tutkia tapoja varmistaa, että La Ligassa pelaamisen lopettaminen ja toisen ulkomaisen sarjaan siirtyminen on kannattavaa. Temppu voisi toimia, jos se olisi hyvin hoidettu ja hyvin viestitty ja se  voisi olla positiivinen sekä kyseisen sarjan että seuran kannalta.

Tässä mielessä Stadio Bernabéulla katsotaan, että Valioliiga on sarja, joka parhaiten vastaa heidän vaatimuksiaan seurojen laadun, valtavan kansainvälisen kiinnostuksen ja televisio-oikeuksista saadun suuren taloudellisen hyödyn vuoksi.

Vakavin este Englannin Valioliigaan pääsemiselle on se, että Englanti on päättänyt Brexitistä, joka on ero Euroopan unionin EU:n poliittisesta, oikeudellisesta ja hallinnollisesta kumppanuudesta, ja se voi johtaa oikeudellisiin esteisiin Valioliigan hyväksymiselle.

Real Madrid aloittaa kautensa Espanjan La Ligassa lauantaina ja lyhyellä aikavälillä se on sen kohtalo. Seura ei aio kuitenkaan hylätä Valioliiga-aikeitaan, vaan ne aktivoidaan tuleville kausille.

Lähde: Mundo Deportivo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga