Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Paul Scholes uskoo, että Pogba tekee jatkosopimuksen Unitedin kanssa – ’’Tällä joukkueella on mahdollisuus voittaa pokaaleja’’

Paul Pogban uskotaan jatkavan Unitedissa
AOP

Manchester United -ikoni Paul Scholes uskoo, että Red Devilsin keskikenttäpelaaja Paul Pogba tekee jatkosopimuksen ja jatkaa seurassa. Ranskalainen oli lauantaina uskomattamassa vireessä, antaen neljä maalisyöttöä Leedsiä vastaan, Unitedin voittaessa lukemin 5-1.

Pogba on linkitetty Paris Saint-Germainiin tänä kesänä, mutta Lionel Messin siirron myötä, ranskalaiselle tuskin on tarvetta. Entisen Juventus tähden sopimusta on 11 kuukautta jäljellä, joten United pyrkii saamaan miehen allekirjoittamaan jatkosopimuksen, sekä sitoutumaan Manchesteriin.

Scholes uskoo, että Unitedin loistava esitys Valioliigakauden avausottelussa saattaa vaikuttaa positiivisesti miehen haluun jatkaa sopimustaan. ’’Uskon, että hän jää. Muutama vuosi sitten, kun joukkue ei pelannut niin hyvin yhteen, hänen lähtönsä näytti todennäköisemmältä. Nyt joukkueessa on loistavia hyökkäyspään pelaajia. Luulen, että hän allekirjoittaa uuden sopimuksen, jos United jatkaa tällä tavalla pelaamista. En halua innostua liikaa, mutta tämä on joukkue jolla on mahdollisuus voittaa pokaaleja ja sitä Pogba haluaa.’’

Jos ranskalainen ei allekirjoita uutta sopimusta, hänellä on tammikuun alusta alkaen mahdollisuus neuvotella muiden seurojen kanssa. Tässä tapauksessa mies saattaisi lähteä Unitedista ensi kesänä ilmaisella siirrolla.

Miehen nimi on ollut säännöllisesti siirtohuhuissa mukana, joten tilanne ei ole mitenkään uusi Unitedille. Siitä asti kun Pogba hankittiin Juventuksesta takaisin Old Traffordille, hänen on uutisoitu haluavan vaihtaa maisemaa. Mitään konkreettista ei kuitenkaan ole tapahtunut, eikä mies ole pakannut laukkujaan.

Välillä ailahtelevasti pelaava Pogba on parhaimmillaan yksi Valioliigan taitavimpia keskikenttäpelaajia. Kun Unitedilla kulkee, ranskalainen on yleensä joukkueen pelin moottori. Miehen pitkät tempokuljetukset ja millintarkat syötöt ovat tärkeässä roolissa Unitedin hyökätessä.

Silloin kun Pogban otteista paistaa iloisuus, United on vahvoilla. Bruno Fernandesin saavuttua joukkueeseen, Pogban on ollut pakko nostaa pelaamisensa tasoa. Se on onnistunut siinä määrin, että Ole Gunnar Solskjær tekee varmasti kaikkensa pitääkseen tähtensä tyytyväisenä.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga