Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Chelseassa sivuraiteelle ajautunut Tammy Abraham siirtyy AS Romaan

Tammy Abraham näyttää vaihtavan maisemaa
AOP

Englantilaishyökkääjä Tammy Abraham lähtee hakemaan uutta nostetta uralleen Italian Serie A -seurasta AS Romasta.

AS Roma sopi 34 miljoonan punnan siirron Tammy Abrahamin hankkimiseksi Chelseasta, jonka tavoitteena oli myydä hänet ulkomaiselle seuralle sen sijaan, että hyökkääjä olisi päästetty jonkin Valioliiga-joukkueen riveihin. 23-vuotias hyökkääjä ei suostunut  jäämään Stamford Bridgelle, kun Thomas Tuchel korvasi Frank Lampardin managerina.

Abraham on päässyt myös sopimukseen Roman kanssa ja lentää Italiaan suorittamaan siirron loppuun. Neuvottelut etenivät myönteisesti sen jälkeen, kun Roman pääjohtaja Tiago Pinto tapasi hyökkääjän Lontoossa torstaina. Serie A -seura uskoo hänen olevan keskeinen osa manageri José Mourinhon suunnitelmia.

Abrahamille on määrä mennä lääkärintarkastukseen sunnuntaina iltapäivällä Villa Stuart Clinicilla Roomassa, ennen kuin hän allekirjoittaa viisivuotisen sopimuksen, jonka arvo on 4 miljoonaa puntaa vuodessa verojen jälkeen. Chelsealla on 80 miljoonan euron takaisinosto-oikeus, joka voidaan laukaista kesällä 2023.

Abrahamin peliaika ja vastuu lähtivät laskuun, kun Tuchel korvasi Lampardin Stamford Bridgellä, vaikka viime kausi päättyi seuran parhaana maalintekijänä 12 maalilla. Romelu Lukakun saapuminen Inter Milanista seuran ennätyssiirrolla 97,5 miljoonalla punnalla työnsi pelaajan edelleen nokkimisjärjestyksessä alaspäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A