Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Ham järjesti maalitrillerin Newcastlen vieraana – draamaa täydelle yleisöllle

Moyes ja Soucek juhlimassa West Hamin voittoa
AOP

Valioliigan avauskierroksella nähtiin jännittävä maalitrilleri, kun West Ham nousi kaksi kertaa takaa-ajo asemista ottelun voittajaksi.

David Moyesin West Ham United matkusti Newcastlen vieraaksi sunnuntaina ja haki täydellisen avauksen uuteen kauteen. Ottelu päätyi lukemiin 2-4 ja tarjosi stadionille palanneille faneille roimasti draamaa ja viihdettä.

West Ham näytti olevan vielä kesälomilla, kun vain viiden minuutin jälkeen Newcastlen Callum Wilson laittoi isännät johtoon. Maalin syötti Allan Sain-Maxim hyvällä keskityksellä, johon Wilsonin pää ylsi ensimmäisenä.

Kotifanien riemua jäähdytteli tämän jälkeen Aaron Cresswell jonka keskityksen ja vedon välimuoto löysi tiensä kuin varkain aina verkon perukoille saakka. Tilanne tuomittiin alkuun paitsioksi, mutta VAR kuitenkin korjasi tilanteen nopeasti.

2021-2022 kaudella sääntöjä on muutettu niin, että paitsioviivaa on levennetty näin antaen hyökkääjille etua.

Puoliajalle Newcastle kuitenkin pääsi johtoasemissa, kun Jacob Murphy puski Matt Ritchien hyvän keskityksen maalin perukoille.

Moyesin pukukoppi puheet puoliajalla kuitenkin tuottivat tulosta, ja West Ham lähti toiselle puolikkaalle vauhdikkaasti. Ensin Said Benrahma laittoi pelin tasoihin puolikkaan aluksi ja tämän jälkeen West Ham meni menojaan.

Newcastle debyyttinsä tehnyt maalivahti Freddie Woodman onnistui jopa torjumaan Michael Antonion rangaistuslaukauksen yrittäessään pitää joukkuettaan mukana pelissä. Nuori maalivahti ei kuitenkaan saanut pidettyä palloa hyppysissään ja irtopalloon ehti ensimmäisenä Thomas Soucek joka laittoi West Hamin ensimmäistä kertaa johtoon.

Lopuksi Antonio viimeisteli lukemat vielä tulisella laukauksella. Näin West Ham sai kauden nopeasti hyvään alkuun, kun se yrittää jatkaa viime kauden loppupuoliskon erinomaista virettään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga