Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Harry Kane palaa Tottenhamin miehistöön Konferenssiliigassa

Harry Kane
AOP

Harry Kane on ilmoitettu mukaan Tottenhamin 25 pelaajan joukkoon, jotka pelaavat Konferenssiliigan ottelussa portugalilaista Pacos de Ferreiraa vastaan torstaina. Hyökkääjä jätettiin pois Nuno Espirito Santon joukkueesta, joka voitti Manchester Cityn 1-0 sunnuntaina. Ulos jääminen joukkueen riveistä kiihdytti entisestään huhuja hyökkääjän tulevaisuudesta.

Kane ei osallistunut täysimittaiseen harjoitteluun Spurs-joukkuetoveriensa kanssa perjantaina ja lauantaina. Maanantai on joukkueelle vapaapäivä, mutta Kane tekee henkilökohtaista harjoittelua Enfieldin harjoituskentällä, ja hänen odotetaan harjoittelevan tiimikavereidensa kanssa tiistaina ensimmäistä kertaa lomansa jälkeen.

Tottenham sai Kanesta Cityltä 100 miljoonan punnan tarjouksen aiemmin tänä kesänä, jonka seura kuitenkin hylkäsi. Valioliigan hallitsevat mestarit ovat edelleen innokkaita hankkimaan Englannin maajoukkueen kapteenin siirtoikkunan aikana. 28-vuotiaan Kanen poissaolo Nunon ottelupäivän joukkueesta voitossa ​​Pep Guardiolan Citysta, on lisännyt keskustelua mahdollisesta siirrosta kuluvan siirtoikkunan aikana.

UEFA: n sääntöjen mukaan, jos Kane pelaa Tottenhamissa torstain pelissä, hän voi silti pelata missä tahansa Mestarien liigan joukkueessa lohkovaiheesta lähtien tällä kaudella. Kun Nunolta kysyttiin ottelun jälkeisessä haastattelussaan Kanen poissaolosta kauden ensimmäisessä pelissä, hän sanoi:

– Harry on yksi maailman parhaista pelaajista, joten olemme erittäin onnekkaita saadessamme hänet takaisin.

– Hänen on valmistauduttava ja autettava joukkuetta. Meidän on mentävä Portugaliin ja sitten ajattelemme Wolwes- ottelua.

Kanen siirtosaaga on aiheuttanut valtavaa turbulenssia Tottenhamin ympärillä menneenä kesänä. Kane uskoi, että hänellä on herrasmiessopimus puheenjohtajan Daniel Levyn kanssa siirrostaan. Kane on toistanut toiveensa lähteä useampaan kertaan tänä vuonna, mutta Levy on vihjaillut, että sopimusta muiden joukkueiden kanssa voi olla vaikea tehdä, sillä hyökkääjä on edelleen sopimuksessa kesään 2024 asti .

Hän oli viime kauden paras maalintekijä Valioliigassa 23 maalilla, ja kaikkiaan Tottenham- hyökkääjä löytänyt maaliverkon 221 kertaa 336 ottelussa kaikissa kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga