Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin maajoukkuepelaaja pitkään jatkosopimukseen Southamptonin kanssa

Ward-Prowse pitkään jatkosopimukseen Southamptonin kanssa
AOP

Southamptonin kapteeni James Ward-Prowse on solminut viisivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. 26- vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut 323 ottelua Southamptonin ykkösmiehistössä ja tehnyt näissä otteluissa 33 maalia. Ward-Prowsesta on tullut myös Englannin A-maajoukkueen vakiomies Southamptonin vuosiensa aikana.

Ward-Prowse on tullut siirtohuhujen keskellä pitkin kesää ja muun muassa Aston Villa tarjosi pelaajasta 25 miljoona puntaa aiemmin kesällä. Nyt tehty sopimus pitää Ward-Prowsen Southamptonissa, johon hän liittyi 8-vuotiaana, myös jatkossa.

-Olen todella onnellinen. Uskon olevani maailman onnellisin mies tällä hetkellä. Tämä päätös on ollut valtava ja varsinkin iso askel eteenpäin, Ward-Prowse kertoi sopimuksensa synnystä.

-Tämä oli luultavasti ensimmäinen kerta urallani, kun minulla on ollut mahdollisuus poistua ja mietin sitä, mutta mielestäni olin innokas istumaan alas ja puhumaan seuralle, ja se on toiminut molempiin suuntiin; he ovat istuneet alas ja kertoneet miksi he haluavat pitää minut ja tapa, jolla he haluavat minun johtavan joukkuetta. Tämä seura on tehnyt niin paljon minun hyväkseni, että en voi edes pukea sanoiksi mahdollisuuksia, joita he ovat antaneet minulle ja olen uskomattoman kiitollinen seuralle siitä. En ole vielä valmis tällä ja uskon, että minulla on paljon annettavaa seuralle, Ward-Prowse päätti kommenttinsa uudesta sopimuksestaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga