Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Leeds Unitedille hyviä uutisia – Joukkueen ykköshyökkääjä Patrick Bamford jatkaa joukkueessa

Patrick Bamford jatkaa Leedsissä
AOP

Leeds United on vahvistanut, että joukkueen hyökkääjä Patrick Bamford on allekirjoittanut jatkosopimuksen, joka pitää miehen seuraavat viisi vuotta Elland Roadilla. 27-vuotiaan Bamfordin edellistä sopimusta oli enää alle vuosi jäljellä, mutta oli odotettavissa, että englantilainen laittaa nimensä paperiin ennemmin tai myöhemmin.

Bamford siirtyi Leedsiin vuonna 2018 Middlesbroughista ja saavuttuaan West Yorkshireen, verkko on heilunut 43 kertaa 111 ottelussa. Ensimmäisellä kaudellaan Leedsin paidassa hyökkääjä kärsi loukkaantumisista ja kykeni pelaamaan vain 25 ottelua. Seuraavalla kaudella mies oli jälleen kunnossa ja pelasi 45 ottelua, Leedsin voittaessa Championshipin.

Viime kausi oli Leedsille ensimmäinen Valioliigassa 16 vuoteen ja Bamford oli avainpelaajan roolissa, iskien kunnioitettavat 17 maalia. Mukaan mahtui myös unohtumaton hattutemppu Aston Villan verkkoon. Miehen upeat otteet siivittivät joukkueen Valioliigan yhdeksännelle sijalle kauden päätteeksi.

Bamfordia kaavailtiin myös Englannin EM-kisamiehistöön, mutta hän jäi lopulta rannalle viime metreillä. Bamfordin sopimus oli yksi Leedsin tärkeimpiä kesällä tehtyjä jatkosopimuksia, Stuart Dallasin ja Illan Meslierin jatkodiilien ohella.

Joukkueen kannalta kaikkein merkittävintä lienee kuitenkin päävalmentaja Marcelo Bielsan päätös jatkaa seurassa. Argentiinalainen on tehnyt loistavaa työtä joukkuen peräsimessä ja nostanut Leedsin vakavasti otettavaksi Valioliigajoukkueeksi. Bielsa teki vain yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen, mutta jos joukkue jatkaa kehittymistä on täysin mahdollista, että ylistetty valmentaja sitoutuu Leedsiin pidemmäksi aikaa.

Lähteet: Leeds United, 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga