Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Sky Sports: Robert Lewandowski haluaa vaihtaa maisemaa – Onko Bayern valmis luopumaan kultakimpaleestaan?

Lewandowski haluaa kokea Super Cupin voiton jälkeen uusia haasteita
AOP

Sky Sportsin mukaan Bayern Münchenin maalitykki Robert Lewandowski haluaa vaihtaa maisemaa, mutta seuran mielipide miehen arvosta saattaa vaikeuttaa asiaa. Lewandowskin kerrotaan olevan tyytyväinen elämäänsä Bayernissa, mutta haluavan siirtyä toiseen huippujoukkueeseen vielä kun hyviä pelivuosia on jäljellä.

Puolalaisen sopimusta kaksi vuotta jäljellä ja Bayernin uskotaan haluavan pitää miehen siihen asti riveissään. Lewandwoskille ei ole toistaiseksi tarjottu jatkosopimusta ja nykyisen sopimuksen jälkeen miehellä on ikää jo 35 vuotta. On epätodennäköistä, että siinä vaiheessa kovin moni Euroopan suurseuroista olisi valmis tarjoamaan miehestä suuria summia.

Miehen markkina-arvo pyörii tällä hetkellä 60 miljoonan euron kieppeillä, mutta Bayernin arvio miehestä on yli 100 miljoonaa. Tämä varmasti vaikuttaa monen seuran osto-halukkuuteen, kun miehellä on jo pelivuosia enemmän takana, kuin edessä.

Lewandowskin kerrotaan olevan turhautunut tilanteeseen, mutta hänen ei uskota tekevän mitään, mikä vaarantaisi hänen hyvän suhteensa Bayernin kanssa.

Puolalainen on ollut vuosi toisensa jälkeen yksi maailman parhaista hyökkääjistä, ja miehen maalimäärät ovat uskomattoman korkealla. Viime kaudella verkko heilui yhteensä 56 kertaa Bayernin ja Puolan maajoukkueen paidassa. Tämän kauden kahdessä ensimmäisessä ottelussa, Lewandowski on osunut jo kolmesti.

Mies on laajalti arvostettu pelaaja, jonka pelitaidot herättävät ihailua. Hän on tällä hetkellä yksi maailman kliinisimmistä viimeistelijöistä, joka tekee töitä laajalla säteellä. Miehen hyvän ja huonon päivän ero on niin marginaalinen, että suoritustaso pysyy ottelusta toiseen korkealla.

Lewandowski on tuonut niin paljon menestystä Bayernille, että olisi hienoa jos miehen toiveita pelata muualla kunnioitettaisiin. Puolalaisen siirtyminen muihin maisemiin vaatisi kuitenkin valtavan rahamäärän lisäksi myös erittäin tasokkaan korvaajan. On siis täysin ymmärrettävää, että Bayern haluaa nauttia kultakimpaleestaan vielä parin vuoden ajan.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga