Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München nappasi kauden avausvoittonsa Bundesliigassa

Bayern München - Köln
AOP

Bundesliigan hallitseva mestari Bayern München nappasi kauden avausvoittonsa, kun se isännöi Kölniä sunnuntaina kotonaan. Serge Gnabry osui kahdesti ja Robert Lewandowski kerran Bayernin 3-2 voitossa.

Bayern manageri Julian Nagelsmann oli otteluun tyytyväinen. Mies kommentoi joukkueensa otteita Bayernin kotisivuilla ottelun jälkeen. ”Olemme päivän onnelliset voittajat. Loppupeleissä voitto on tärkein ja olemme siitä onnellisia.”

Mies löysi ottelusta kuitenkin myös parannettavaa: ”Saimme kohtuullisen hyvän alun ottelulle. Ongelmamme oli, että hävisimme pallon useasti kentän viimeisellä kolmanneksella ensimmäisellä jaksolla.”

Toiselle jaksolle joukkue teki kuitenkin muutamia muutoksia, jotka tuottivat tulosta. ”Teimme toiselle jaksolle muutoksia. Palasimme otteluun hyvin ja teimme muutaman hienon maalin. Ansaitsimme johdon siinä vaihessa.”

”Kölnin tasoituksen jälkeen ottelu oli kuin veitsenterällä – se olisi voinut kääntyä kummin päin tahansa. Lopussa meillä oli onneksi yksi onnekas tilaisuus enemmän ja Sergen erittäin hienon viimeistelyn päätteeksi saimme voiton.”

Vaikka joukkue voiton onnistui ottelusta kaivamaan, suuntasi Nagelsmann jo katseensa tulevaan kauteen – töitä joukkueella on vielä tehtävänä. ”Tiedämme, että meillä on vielä paljon tehtävää jäljellä, mutta se on minusta täysin normaalia. ”

Ottelussa kaksi maalia iskenyt Gnabry oli voitosta sekä maaleistaan myös iloinen. ” Vastustajana Köln tuntuu sopivan minulle. Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä, mutta emme onnistuneet tekemään maaleja paikoistamme.”

”Jouduimme puolustamaan heidän vastahyökkäyksiään. Toisella jaksolla olimme hyökkäävämpia, mutta jatkossa meidän tulee olla varovaisia, ettemme päästä maaleja niin helpolla – teimme ottelusta itsellemme vaikean.”

Bayern München avasi kautensa tasapelillä Borussia Mönchengladbachia vastaan viime viikolla ja otti nyt voitolla Kölnistä avausvoittonsa. Ensi viikolla joukkue kohtaa Hertha BSC:n.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga