Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United edelleen Rúben Nevesin kintereillä – Loppuuko aika kesken?

Ruben Neves
AOP

Manchester Unitedin kerrotaan olevan edelleen kiinnostunut Wolverhamptonin keskikenttäpelaajasta Rúben Nevesistä. Portugalin maajoukkuemiestä yhdistettiin Unitediin jo alkukesästä, mutta joukkueen ostohalukkuus vaikutti rauhoittuneen.

Red Devils on tehnyt siirtoikkunan aikana kolme isoa hankintaa, kun Tom Heaton, Jadon Sancho, sekä Raphaël Varane saapuivat Manchesteriin. Joukkue oli Sanchon perässä jo toistaa kesää peräkkäin ja sai vihdoin haluamansa.

Myös Harry Maguirelle on pitkään etsitty uutta toppariparia, joten Varanen kanssa tehtyä sopimusta voidaan pitää suurena onnistumisena. Unitedin kerrotaan vielä pitävän verkkoja vesillä uusia hankintoja varten.

Siirtoikkuna sulkeutuu elokuun lopussa, joten aikaa ei ole tuhlattavaksi asti. Joukkueen kerrotaan vielä haluavan vahvistaa keskikenttäänsä Nevesillä, jonka tulo saattaisi antaa Unitedille paremmat mahdollisuudet taistella Valioliigan mestaruudesta.

Wolvesin uutisoidaan olevan valmis luopumaan Nevesistä, jos hinnasta päästään sopuun. Hänen markkina-arvonsa on tällä hetkellä 45 miljoonaa euroa, mutta joukkue saattaisi suostua kauppoihin hieman alle 40 miljoonalla.

Unitedin kerrotaan yrittävän rahoittaa kauppa myymällä pelaajiaan, joten Nevesin kohtalo saattaa riippua paljon esimerkiksi Jesse Lingardin tilanteesta. Upeasti West Hamissa viime kaudella pelannut Lingard saattaa joutua ManU:ssa penkin lämmittäjän rooliin, joten on mielenkiintoista nähdä haluaako mies vielä taistella peliminuuteista. Hänen kohdallaan on luultavaa, että ottajia riittäisi.

Toinen mahdollinen lähtijä saattaa olla Phil Jones, mutta on epäselvää, kuinka moni joukkue on kiinnostunut topparista, joka ei ole juurikaan pelannut vuoden 2019 jälkeen.

ManU:n keskikentän keskustan muodostavat yleensä Fred ja Scott McTominay. Miesten otteet ovat herättäneet kritiikkiä, eikä heidän uskota antavan Unitedille mahdollisuutta taistella kirkkaimmista pokaaleista.

Nevesin tulo saattaisi tuoda joukkueen hyökkäyspelaamiseen uuden elementin. Portugalin maajoukkuemiehet Bruno Fernandes ja Neves tuntevat toistensa metkut, pystyen pelaamaan loistavasti yhteen. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että aika loppuu kesken ja Neves jatkaa Molineuxilla.

Lähde: FourFourTwo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset