Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

David Beckham yrittää houkutella Lionel Messiä MLS:ään – Toteutuuko argentiinalaisen unelma pelata Yhdyvalloissa?

Messiä houkutellaan Yhdysvaltoihin
AOP

Inter Miamin toimitusjohtajan David Beckhamin kerrotaan tavoittelevan Lionel Messiä joukkueeseensa, kunhan argentiinalainen on pelannut sopimuksensa loppuun PSG:ssä. Messi jätti hiljattain Barcelonan 21 yhteisen vuoden jälkeen ja siirtyi Parc Des Princesille.

Hän ei ole vielä debytoinut uudessa joukkueessaan, oltuaan ansaitulla lomalla voittoon päättyneen Copa American jälkeen. Kuusi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Messi on lähteiden mukaan viihtynyt Miamissa, mistä hänen kerrotaan ostaneen useita luksusasuntoja.

Messin ollessa kaupungissa, Beckhamin kerrotaan neuvotelleen hänen kanssaan mahdollisuudesta siirtyä MLS:ään ja Miamin joukkueeseen. Englantilainen pelasi peliuransa viimeiset vuodet LA Galaxyn riveissä, jonka jälkeen hän oli mukana perustamassa Inter Miamin joukkuetta.

Messille tullaan luultavasti tarjoamaan samanlaista mahdollisuutta, kunhan mies jonain päivänä ripustaa nappulakengät naulaan. Messi ei ole ikinä peitellyt haluaan pelata jonain päivänä Yhdysvalloissa ja argentiinalainen on kertonut sen olevan yksi hänen unelmistaan.

Miamin päävalmentajan ja Beckhamin entisen joukkuetoverin Phil Nevillen suojatit ovat tuskailleet pelinsä kanssa. Viime vuonna liigassa debytoinut joukkue ei edennyt ensimmäisellä kaudellaan pudotuspeleihin ja playoffit näyttävät jäävän haaveeksi nyt toista kertaa peräkkäin. Joukkue on tällä hetkellä itäisen konferenssin 11 sijalla ja on onnistunut voittamaan 19 pelatusta ottelusta vain 6.

Ryhmässä pelaa Gonzalo Higuaínin, Ryan Shawcrossin, sekä Blaise Matuidin kaltaisia rutinoituneita pelaajia, mutta yhteispeli on takkuillut pahemman kerran. On tietysti ymmärrettävää, ettei viime vuonna sarjassa debytoineen seuran toiminta tuota heti tuloksia.

Beckhamilla ja miehen taustajoukoilla on nyt pari vuotta aikaa tehdä seurasta uskottavampi, jos se haluaa tulevaisuudessa nauttia argentiinalaistaiturin palveluksista.

Lähde: RT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset