Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Sveitsin maajoukkuepelaaja Xherdan Shaqiri siirtyy Lyoniin – Mies ei kuulunut Jürgen Kloppin suunnitelmiin

Xherdan Shaqiri siirtyy Lyoniin
AOP

Sveitsin maajoukkuepelaaja Xherdan Shaqiri jättää Liverpoolin taakseen ja siirtyy pysyvällä siirrolla Lyonin riveihin.

Shaqiri saapui Liverpoolin joukkueeseen vuonna 2018 Stokesta ja ehti edustaa Poolia 63 ottelussa, joissa syntyi 8 maalia. Lyonin kerrotaan maksaneen noin 11 miljoonaa euroa englantilaisseuralle 29-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta.

Liverpool kommentoi kotisivuillaan miehen lähtöä seuraavasti: ’’Sveitsiläinen viimeisteli seurasiirron, joka aloittaa uuden luvun hänen urallaan. Hän lähtee seurasta voitettuaan Valioliigan, Mestarien liigan, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden, sekä Uefan Super Cupin.’’

Shaqiri on Sveitsin maajoukkueen kantavia voimia ja oli mukana kesän EM-kilpailuissa, joissa käkikellomaa eteni aina neljännesfinaaleihin saakka.

Suurin odotuksin Anfiedille saapunut Shaqiri ei onnistunut säännöllisesti murtautumaan joukkueen avaukseen, ajoittaisista hyvistä esityksistä huolimatta. Liverpoolin Valioliiga-mestaruuteen päättyneellä kaudella 2019-2020, Shaqiri pelasi 22 ottelua. Viime kaudella hän edusti joukkuettaan vain 14 ottelussa.

Sveitsiläinen ei ole pelannut toukokuun jälkeen yhtään peliä punanutussa, joten oli odotettavissa, että hän saattaisi pakata laukkunsa. Liverpoolissa avauskokoonpanopaikkaa ei olisi luultavasti tulevallakaan kaudella auennut.

Shaqiri on pelaaja, joka vaatii itseltään, sekä joukkuetovereiltaan paljon. Miehellä riittää itseluottamusta vaikka muille jakaa, joten on helppo ymmärtää, ettei vaihtopenkillä istuminen ole hänen mieleen.

Ligue 1 ei ole pelillisesti Valioliigan tasoa, mutta säännöllinen peliaika, sekä mahdollinen avainpelaajan rooli varmasti painoivat myös vaakakupissa. Shaqirin työmoraali on korkealla tasolla, sekä miehellä on todella tulinen laukaus. Lyonin kannalta Shaqiria voidaan pitää merkittävänä hankintana, varsinkin kun joukkue menetti Memphis Depayn Barcelonaan.

Lähteet: the42, Liverpool FC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset