Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Tottenham jahtaa vikkeläjalkaista espanjalaistähteä

Tottenham on kiinnostunut hankkimaan Adama Traoren
AOP

Nähtävästi Tottenhamin uusi valmentaja Nuno Espirito Santo kaipaa yhtä luottopelaajaansa entisestä joukkueestaan Wolverhampton Wanderersistä. Lähteiden mukaan espanjalaisesta laitalinkistä suunnitellaan noin 40 miljoonan punnan tarjousta.

Tottenhamin kiinnostuksen kohteena on The Telegraphin mukaan espanjalainen Adama Traore. Joukkueen uusi valmentaja Nuno Espirito Santo valmensi Taorea useamman vuoden ollessaan Wolvesin peräsimessä ja tuntee pelaajan hyvin.

Portugalilainen Espirito Santo uskoo, että Traore olisi erinomainen lisä myös Tottenhamissa. Erityisesti fyysisyydestään ja räjähtävästä nopeudestaan tunnettu laitalinkki toisikin joukkueen hyökkäyspäätyyn lisää vaihtoehtoja.

Vaikka Traore on yksi Wolvesin mielenkiintoisimmista pelaajista, siirron puolestakin puhuu muutama seikka. Ennen kaikkea espanjalaisen sopimus loppuu kahden vuoden päästä, joten myöhemmin pelaajasta voi olla vaikea saada isoja siirtokorvauksia. Aika miehen myynnille saattaisikin olla otollinen.

Aikaa kaupantekoon on vielä kuun loppuun jolloin Englannin siirtoikkuna sulkeutuu.

Kauppa on kuitenkin sidonnainen siihen, aikooko Tottenham myydä suurimman tähtensä Harry Kanen. Manchester City on kiinnostunut ostamaan miehen ja Kane on raporttien mukaan valmis lähtemään Tottenhamista, mutta puheenjohtaja Daniel Levy ei ole ollut kovin innokas myymään parasta pelaajaansa.

Jos Kane lopulta lähtee, on Tottenhamilla suuri kiire paikata hyökkäystään. Siirtosumma Kanesta oletetaan olevan yli 120 miljoonan, mistä jäisi helposti rahaa Traoren hankintaan. Iso tarjous voisi myös pakottaa Wolvesin myymään, vaikka joukkue tuskin kykenisi hankkimaan enää Traorelle korvaajaa kesän siirtoikkunassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset