Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Burnley-manageri Sean Dyche syyttää Jürgen Kloppia “epäasiallisista” kommenteista

Sean Dyche
AOP

Burnley-manageri Sean Dylce antoi kipakan vastauksen Liverpool-manageri Jürgen Kloppille ja syytti tämän kommentteja ”epäasiallisiksi”.

Klopp purki tunteitaan Liverpoolin ja Burnleyn lauantaisen Valioliigaottelun jälkeen ja sanoi vierasjoukkueen otteiden näyttäneen enemmän painiottelulta kuin jalkapallolta. Saksalaismanageri mainitsi kovista otteistaan erikseen nimeltä kolme Burnley-pelaajaa – Kloppin mielestä Ashley Barnes, Chris Wood sekä Josh Brownhill esittivät ottelussa turhan kovia otteita.

”Jos pidät tuollaisista otteista, katso painia. Meidän piti olla valmiita kunnon taisteluun ja tänään me olimme.”

Klopp piti erityisesti Barnesin sekä Woodin haastoja Liverpoolin puolustuspäässä liian rajuina. ”Näitte heidän haastonsa Virgil van Dijkin sekä Joel Matipin kanssa. En ole täysin varma, meneekö tuomaristo oikeaan suuntaan näiden päätösten kanssa.”

”On kuin menisimme 10 tai 15 vuotta ajassa taaksepäin. Säänöt ovat sääntöjä, mutta ei tällaisia tilanteita voi puolustaa. Tällainen jalkapallo on liian vaarallista.”

Kloppin joukkue otti lauantaisesta kamppailusta 2-0 kotivoiton Diogo Jotan sekä Sadio Manen maaleilla.

Dylce ei saksalaisen kommenteista ollut mielissään ja onkin nyt vastannut miehen syytöksiin napakasti. Englantilaismanageri kommentoi tilannetta uutissivusto Expressin mukaan kipakasti. ”Olen pettynyt, että hän nimesi pelaajia nimeltä. Ei ollut mitään syytä tehdä niin.”

”Pelaajamme ovat ammattilaisia ja he ovat tehneet kovasti töitä päästäkseen tähän asemaan. Ja hänen vihjauksensa, että pelaajamme olisivat olleet epäasiallisia haastotilanteissa on väärin.”

”Mielestäni se on epäasiallista, enkä itse olisi toiminut samoin.”

”Hän antaa ymmärtää, että joukkueiden ei tulisi tehdä kaikki mahdollinen sääntöjen rajoissa pelien voittamiseksi. Me teimme juurikin sen, sillä yhtään varoitusta ei jaettu.”

Niin Klopp kuin Dyche tiedetään molemmat sanavalmiina managereina ja molemmat usein ilmaisevatkin mielipiteensä suoraan. Pieni managerien välinen väittely tietysti kuuluu myös asiaan, kun pelataan jalkapalloa huipputasolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga