Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Davide Zappacosta siirtyy Serie A:han

Davide Zappacosta
AOP

Italialainen oikea laitapuolustaja Davide Zappacosta siirtyy Chelseasta Serie A:n huippujoukkue Atalantaan. Viime vuosina Chelsean suunnitelmista pudonnut puolustaja on pelannut Atalantassa myös ennen vuoden 2015 siirtoaan Torinoon. Torinosta Zappacosta siirtyi Chelseaan vuonna 2017. Zappacosta esiintyi Chelsean paidassa Valioliigassa kaikkiaan 26 kertaa ja teki näiden otteluiden aikana yhden maalin.

Hänen viimeisin esiintymisensä Chelseasta on vuoden 2019 Eurooppa-liigan finaalista, kun hän tuli viime Arsenalia vastaan pelatun ottelun lopussa sisään. Viimeiset kaksi vuotta 29- vuotias italialainen on viettänyt lainalla Serie A:n AS Romassa sekä Genoassa.

Zappacostan rooli pienentyi hänen jäädessä Cesar Azpilicuetan ja Reece Jamesin taakse oikean laitapuolustajan valinnassa.

Zappacosta on jo toinen italialainen laitapuolustaja, joka jättää Chelsean tulevaksi kaudeksi. Aiemmin uutisoimme Emerson Palmierin lainasiirrosta Ranskan pääsarjaseura Lyoniin. Vaikka Chelsea on luopunut useammasta laitapuolustaja kuluneen kesän aikana on sillä reilusti laatua kummallekin puolelle. Oikealle puolella pelaavien Jamesin ja Azpilicuetan lisäksi vasemmalle puolelle tarjolla on Marcos Alonso sekä Ben Chillwell.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A