Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen Aaron Ramsey loukkaantui – Joutuu jättämään väliin myös Suomea vastaan pelattavan ottelun

Aaron Ramsey
AOP

Aaron Ramsey loukkaantui Juventuksen Serie A-kauden ensimmäisessä pelissä sunnuntaina. Mies loukkasi oikean reitensä ja joutui jättämään Udinesea vastaan pelatun ottelun kesken 59 minuutin jälkeen.

Walesilaisen uskotaan olevan sivussa usean viikon ajan Juventuksen riveistä, sekä hän joutuu jättämään väliin tulevat maajoukkuetapahtumat.

’’Ramsey loukkaantui Udinesea vastaan pelatun ottelun toisella puoliajalla. Hän kävi tänään lääkärillä ja hänen oikeasta reisilihaksestaan löytyi pieni vamma. Hän käy kymmenen päivän päästä uudelleen lääkärin pakeilla, jonka jälkeen tiedämme tarkan toipumisajan,’’ Juventus tiedotti.

Vuonna 2019 Arsenalista Juventukseen saapunut Ramsey on kärsinyt Italiassa lukuisista loukkaantumisista. Siitä huolimatta hän pystynyt pelaamaan Vanhan Rouvan riveissä 66 ottelua, joissa on syntynyt 6 maalia.

Ennen siirtoa mies oli vuosien ajan yksi Arsenalin avainpelaajista, hänen pelattuaan lontoolaisseurassa yhteensä 371 ottelua, joissa syntyi 65 maalia, sekä 65 maalisyöttöä. Juventuksessa ei yhtä isoa roolia ole ollut tarjolla, osittain myös miehen kärsittyä vammoista.

Isompi syy tähän lienee kuitenkin se, että Vanhan Rouvan riveissä kilpailu pelipaikoista on huomattavasti kovempaa, kuin Arsenalissa. Gunners on valahtanut viime vuosina Valioliigan keskikastin joukkueeksi, eikä Ramsayn lähtö ainakaan helpottanut asiaa.

Walesin maajoukkue kohtaa Suomen 1.9 pelattavassa ystävyysottelussa, jonka jälkeen alkavat tosipelit. Seuraavassa MM-karsintaottelussa Wales pelaa Itävaltaa vastaan. Tämän jälkeen joukkue kohtaa Viron.

Ramsay on tärkeässä roolissa maajoukkueessa ja hänen puuttumisensa karsintaotteluista on kova kolaus Walesille. 67 maaottelua pelanneen miehen uskotaan kuitenkin olevan kunnossa ennen pitkää.

Lähde: The New Indian Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A