Seuraa meitä:

Muut

Harry Kane vei Tottenhamin jatkoon Konferenssiliigassa

Harry Kane pyytää siirtoa
AOP

Harry Kane palasi Tottenham Hotspursin avauskokoonpanoon eilisessä Euroopan Konferenssiliigan viimeisen karsintakierroksen ottelussa portugalilaista Pacos Ferreiraa vastaan. Kane oli heti vahvalla pelipäällä ja johdatti joukkueensa kahdella maalilla 3-0 voittoon. Viime viikolla 1-0 Pacosille taipunut Tottenham eteni siis Konferenssiliigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 3-1.

Englannin maajoukkueen kapteeni avasi ottelun maalinteon vain yhdeksän minuutin jälkeen hienon hyökkäyksen päätteeksi. Toisen maalinsa Kane teki 35. peliminuutin kohdalla. Kane teki ottelunsa uransa 39. ja 40. maalin Uefan kilpailussa ja hänellä on nyt eniten Euro maaleja seuran historiassa.

Vitorino Antunesin 70. minuutin oma maali varmisti Tottenhamin voiton, kun Nuno Espirito Santon joukkue kumosi 1-0 -ottelun tappionsa viime viikolta ja otti paikkansa Euroopan konferenssiliigan lohkovaiheessa.

Tottenhamin manageri Santo oli tyytyväinen tähtihyökkääjänsä paluuseen:

-Hän pelasi hyvin, hän teki maaleja, hänen liikkensä oli hyvää, hän auttoi joukkuetta pitämään palloa, pallottamana piti muodon hyvin ja auttoi riistämään. Hän parantaa edelleen. Pelaaminen on paras tapa parantaa, Santo Totesi ottelun jälkeen.

Tottenhamin seuraava ottelu on ohjelmassa sunnuntaina, kun joukkue kohtaa nousijajoukkue Watfordin Valioliigakamppailussa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut