Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

FC Barcelonan naisille huima potti Mestarien Liigan palkintogaalassa

Alexia Putellas
AOP

FC Barcelona on ollut kuluneena kesällä tapetilla seuran kannalta hieman ikävissä merkeissä, kun seuran pitkäaikainen tähti Lionel Messi joutui jättämään joukkueen heikon taloustilanteen vuoksi. Myöskään pelikentillä 2000-luvun yksi menestyneimmistä seuroista ei ole menestynyt aiempien vuosien tapaan. Naisten puolella FC Barcelona oli kuitenkin ylivertainen viime kaudella niin Espanjan liigassa kuin Mestarien Liigassakin.

Espanjan pääsarjan Barcelonan naiset voittivat keräämällä lähes täydet pisteet. 102 mahdollisesta pisteestä joukkue onnistui keräämään 99 ja sen maaliero oli kauden aikana huima 152 maalia plussan puolella. Myöskään Mestarien Liigassa Barcelona Femenílle ei löytynyt vastusta ja muun muassa loppuottelun se voitti 4-0.

Sama ylivoimaisuus jatkui myös Mestarien Liigan palkintogaalassa. Parhaaksi maalivahdiksi valittiin Sandra Paños, keskikenttäpelaajaksi Alexia Putellas sekä parhaaksi hyökkääjäksi Jenni Hermoso. Kaikki Barcelonan pelaajia. Myöskin viime kauden parhaaksi puolustajaksi valittu Irene Paredes pelaa tätä nykyä Barcelonassa.

Vuoden valmentajaksi valittiin Barcelonan käskyttäjä Lluis Cortés ja parhaaksi pelaajaksi Alexia Putellas. Vuoden pelaajan äänestyksessä kuuden finalistin joukosta peräti viisi oli Barcelonan pelaajia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut