Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City teurasti Arsenalin – Ferran Torres huippuiskussa

Ferran Torres
AOP

Arsenalin surkea alkukausi sai odotetusti jatkoa Manchester Citya vastaan pelatussa vierasottelussa. Avauskierroksella sarjanousija Brentfordille sekä toisella kierroksella Chelsealle hävinnyt ryhmä ei päässyt tämänkään päivän ottelussa yhtään pelin vauhtiin mukaan Cityn tehdessä koko ottelun ajan mitä he halusivat.

Aivan ottelun alussa näytti, että Gunners-luotsi Mikel Arteta olisi saanut puhallettua eloa tällä kaudella hyvin aneemisesti esiintyneeseen ryhmään, mutta alun hyvä jakso oli hyvin nopeasti ohi Cityn herättyä ottelun alkamiseen. Kahdeksannelle minuutilla City siirtyi johtoon, kun hyvän alkukauden oikealla laidalla pelannut Gabriel Jesus antoi loistavan keskityksen, josta İlkay Gündoğan pukkasi pallon ohi Bernd Lenon. Arsenalin puolustus arvioi tilanteen täysin väärin ja Gündoğan pääsi tuikkaamaan pallon todella tyhjästä tilasta.

Cityn päästyä maalin makuun ei Arsenalille enää tarjottu mahdollisuutta päästä peliin mukaan. Vain kolme minuuttia ensimmäisestä maalista, Bernardo Silva lähetti jälleen keskityksen maalille, johon väliin päässyt Gunners-puolustaja Cedric Soares onnistui väliintulossa vain puolittain ja pallo meni espanjalaishyökkääjä Ferran Torresille tyhjään tilaan. 2-0.

20. minuutin kohdalla Arsenal oli saada brassivahti Edersonin avustuksella todellisen lahjamaalin, mutta Emile Smith Rowen yritys meni hieman ohi maalin. Gunnersin onneton peli sai jatkoa, kun koko kesän siirtohuhujen keskellä ollut Granit Xhaka sai punaisen kortin 35. minuutilla.

City lisäsi taukojohdoksi lukemat 3-0, kun kesän jättihankinta Jack Grealish pääsi etenemään vasemmalta puolen Arsenalin boksiin, josta hän tarjoili pallon maalin eteen nousseelle Jesusille, jolla oli helppo työ tehdä maali.

Toinen puoliaika pallonhallintatreeniä Manchesterin sinisille

Toinen puoliaika alkoi täysin Cityn hallinnassa eikä ottelun neljättä maalia tarvinnut odottaa kahdeksaa minuuttia pidempään, kun pitkän pallonhallintajakson päätteeksi City eteni Torresin avuilla boksiin, josta hän pudotti pallon takaviistoon toiselle espanjalaiselle Rodrille, joka täräytti pallon varmasti maaliin.

Ottelun voittolukemat City viimeisteli 84. peliminuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Riyad Mahrez siirtyi maalin keskittäneiden pelaajien joukkoon. Loistavan keskityksen päätteeksi pallo löysi tiensä Torresin päähän, joka puski loppulukemat 5-0 Citylle.

Koko ottelun pallonhallinta meni Citylle 81% – 19% ja maalintekoyritykset 25-1, mutta varsinkin toisen puoliajan pallonhallinta 88% on lähes ennen kuulumatonta Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Minuuteiksi muutettuna Arsenal piti palloa vain reilut viisi minuttia koko puoliajalla.

Manchester City on avannut kauden railakkaasti viimeistelemällä tekemällä kolmeen otteluun 10 maalia. Ainut kauneusvirhe tuli kauden avauksessa loistavasti pelannutta Tottenhamia, jolle City hävisi numeroin 1-0.

Arsenalin onnettomat esitykset Valioliigassa saivat siis jatkoa. Päävalmentaja Arteta alkaa olla kovan paikan edessä vaikkakin Liigacupissa irtosikin voitto keskiviikkona. Saa nähdä kuinka monta ottelua espanjalaisluotsi saa aikaa kääntää joukkueen kelkan. Lauantain ottelun perusteella matka sarjan kärkipäähän on todella pitkä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga