Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukille kauden avausmaali – Norwich ei onnistunut avaamaan pistetiliään

Teemu Pukki

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki sai kuluvan Valioliigakauden maalitilinsä auki lauantain ottelussa Leicester Citya vastaan. Pukin edustama Norwich ei Pukin maalista huolimatta onnistunut avaamaan pistetiliään Leicesterin viedessä ottelun numeroin 1-2.

Leicester meni ottelussa johtoon 8. peliminuutilla, kun Kettujen tähtihyökkääjä Jamie Vardy voi joukkueensa johtoon portugalilaispuolustaja Ricardo Pereiran syötöstä. Vardyn laukaus upposi maaliin vasemman tolpan kautta eikä Norwichin maalivahti Tim Krulilla ollut mitään mahdollisuutta torjua.

Nopeasti Leicesterin otteluun tuli hieman harmaita pilviä, sillä avausmaalin syöttänyt Pereira joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Portugalilaisen tilalle tuli belgialainen Timothy Castagne.

Seuraavaa maalia ottelussa saatiin odottaa ihan ensimmäisen puoliajan loppuun. Leicesterin turkkilaispuolustaja Caglar Soyuncu kaatoi Norwichin Pierre Lees-Meloun boksin sisällä ja Kanarialinnut saivat rangaistuspotkun. Rankkaria ampumaan astellut Pukki ei erehtynyt vaan hän onnistui huijaamaan Kasper Schmeichelin väärään suuntaan ja sijoitti pallon varmasti maalin oikealle puolelle.

Toinen puoliaika eteni aina 77. minuutilla saakka, kunnes Vardy oli jälleen pahanteossa. Tällä kertaa maalisyötön aikaan saanut, tarjoili pallon tyhjään tilaan Marc Albrightonille, joka täräytti voimalla pallon takanurkkaan. 1-2.

Norwich ei kuitenkaan tästä lannistunut vaan viimeinen kymmenen minuuttia oli lähes täysin Norwichin hallintaa. Norwichin Kenny Mclean saikin pallon maaliin saakka 80. peliminuutilla, kun hän puski loistavan puskun kulmapotkusta. Todd Cantwellin todettiin kuitenkin olleen paitsiossa ja täten häirinneen Schmeichelia, joten maali hylättiin. Tämän lähemmäksi pisteitä Norwich ei ottelussa päässyt vaan pisteet lähtivät Leicesterin mukaan numeroin 1-2.

Norwichin kausi on alkanut haastavasti, sillä kyseessä oli kauden kolmas tappio kolmesta pelistä. Kahdella ensimmäisellä kierroksella vastassa olleet Liverpool ja Manchester City veivät ottelut selvästi, mutta Leicesteria vastaan Norwich näytti kuuluvansa ehdottomasti osaksi Valioliigaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga