Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcelona myi huippulupauksensa Bundesliigaan

Ilaix Moriba
AOP

Barcelona vahvisti tiistaina myyneensä yhden nuorista lupauksistaan Saksan Bundesliigaa pelaavaan RB Leipzigiin. Molemmat seurat tiedottivat siirrosta tiistaina.

Leipzigin on kerrottu maksaneen nuoresta 18-vuotiaasta Ilaix Moribasta Barcelonalle noin 16 miljoonaa euroa. Erinäisten bonusten myötä summa saattaa vielä nousta noin 22 miljoonaan euroon. Sopimukseen on sisällytetty lisäksi Barcelonalle 10 prosentin jälleenmyynti bonus.

Nuorukainen allekirjoittama sopimus on nelivuotinen ja siihen sisältyy optio viidennestä vuodesta.

Moriba on yksi Barcelonan akatemian lupaavimmista nuorukaisista ja mies pääsikin viime kaudella hienosti mukaan seuran edustusjoukkueeseen. Mies esiintyi edustusjoukkueen kokoonpanossa viime kaudella 18 kertaa – 14 kertaa La Liigassa sekä kolmesti Copa del Reyssa sekä kerran Mestarien liigassa.

Barcelonan kesän siirtoikkuna on ollut vähintäänkin haastava – seura on kärsinyt pahoista taloudellisista vaikeuksista eikä niiden vuoksi pystynyt esimerkiksi pitämään seuralegenda Lionel Messiä seurassa. Nyt seura joutui luopumaan yhdestä sen akatemian lupaavimmista nuorukaisita.

Barcelona ei kuitenkaan saanut Moriban kanssa solmittua jatkosopimusta, joka jätti seuralle vähän vaihtoehtoja. Sopimusneuvotteluja käytiin pelaajan ja seuran välillä pitkään ja hartaasti. Yhteisymmärrykseen ei kuitenkaan päästy ja, kun Moriban sopimusta on enää vuosi jäljellä, oli Barcelona pakotettu miehen myymään vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Leipzig toivotti Moriban tervetulleeksi twitterissä.

“Meillä on isoja tavoitteita tulevalle kaudelle enkä malta odottaa, että pääsen vastaamaan haasteeseen Leipzigissä”, Moriba kertoi innoissaan Leipzigin julkaisussa

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset