Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU hyväksyi kilpakumppanisa tarjouksen – Daniel James siirtyy Leeds Unitediin

Daniel James vaihtaa Leedsin paitaan
AOP

Leeds United on hankkinut hyökkääjä Daniel Jamesin Manchester Unitedista. Jamesin siirto on seurausta Jadon Sanchon, sekä Cristiano Ronaldon siirtymiselle Red Devilsin paitaan.

23-vuotiaasta Daniel Jamesista tuli Leedsin historian toiseksi kallein hankinta, siirtosumman ollessa 25 miljoonaa puntaa. Mies oli jo vuonna 2019 erittäin lähellä siirtyä Leedsiin, mutta siirto peruuntui siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Tuolloin mies ehti jo poseerata Leedsin paidassa, mutta kauppa kuivui kokoon.

Manchester United nappasi lupaavan nuorukaisen riveihinsä, mutta hänen lopullinen läpimurtonsa jäi tekemättä. James esiintyi Unitedin paidassa yhteensä 74 ottelussa, joissa syntyi 9 maalia.

Rooli jäi kuitenkin suhteellisen pieneksi ja tulevalla kaudella se olisi todennäköisesti pienentynyt entisestään. Unitedin hankittua lisää hyökkäysvoimaa siirtomarkkinoilta, Jamesin asema joukkueessa alkoi käydä selväksi. Walesilainen kertoi mietteistään siirron varmistuttua.

’’Tämä tuntuu hienolta ja olen iloinen, että asia on nyt varmistunut. Nyt voin katsoa eteenpäin. Tämä on ollut melkoista pyöritystä, mutta olen erittäin kiitollinen Leedsille. He halusivat minut kaksi ja puoli vuotta sitten, joten olen tyytyväinen, että siirto vihdoin toteutui.’’

’’Kaikki tapahtui todella nopeasti vain parin päivän aikana. Tämä on paikka, jossa haluan jatkaa kehittymistä. Olemme vitsailleet hieman parin vuoden takaisille tapahtumille, mutta nyt tämä on vihdoin totta. En malta odottaa pääseväni pelaamaan Liverpoolia vastaan.’’

James kertoi myös, ettei hänen tarvinnut miettiä kahdesti ManU:n hyväksyttyä Leedsin tekemän tarjouksen. Hän kertoi myös, että mahdollisuus pelata Marcelo Bielsan alaisuudessa painoi vaakakupissa.

’’Tämä on urani kannalta oikea ratkaisu. Koin uskomattomia hetkiä ManU:ssa ja sain sieltä joitain hyviä ystäviä. Minun oli kuitenkin aika vaihtaa maisemaa. Bielsa on huippuvalmentaja. On hienoa, että hän halusi minut tänne. Se oli yksi isoimmista syistä siirrolleni. ’’

Leeds ja ManU ovat joukkueita, joilla on pitkä yhteinen historia. Pelaajasiirtoja seurojen välillä ei ole juurikaan nähty, mutta on luultavaa, että James selviää muutamalla vihellyskonsertilla. Miehen tilanne huomioon ottaen, siirto kilpailijan riveihin on täysin ymmärrettävissä.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset