Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Jani Honkavaara ei jatka enää ensi kaudella SJK:n päävalmentajana – Faneilta tiukka mielipide asiaan

Jani Honkavaara
AOP

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ilmoitti sosiaalisessa mediassa tiistaina, ettei hän jatka enää SJK:n päävalmentajan ensi kaudella.

”Kerroin tänään joukkueelle, etten ole SJK:n valmentaja kaudella 2022”, Honkavaara twiittasi.

Kausi SJK:lla on kuitenkin vielä kesken, eikä Honkavaara halua ilmoituksen häiritsevän joukkueen loppukautta. SJK:lla on vielä tärkeitä pelejä ja tavoitteita loppukaudelle tiedossa.

”Tällä ilmoituksella toivon itselleni ja joukkueelle työrauhaa, jotta voisimme saavuttaa joukkueen itselleen asettamat tavoitteet eli kahden pisteen keskiarvon per ottelu ja europaikan. Täysillä loppuun asti.”

Honkavaara toimii parhaillaan toista kautta SJK:n päävalementajana. Miehen kahden vuoden sopimuksessa oli optio kolmannesta vuodesta, mutta SJK on päättänyt jättää option käyttämättä. Takaraja optiolle oli elokuun loppu, mutta seura ei sitä päättänyt hyödyntää, vaan jättää valmentajan valinnan myöhempään syksyyn.

Honkavaara saapui SJK:n päävalmentajaksi vuonna 2019, luotsattuaan sitä ennen KuPS:an Suomen mestariksi. Viime kaudella SJK oli Veikkausliigassa seitsemäs – tällä hetkellä Honkavaaran joukkue on sarjassa hienosti kolmantena.

Ilmoitusta Honkavaaran ja SJK:n teiden eroamisesta ei SJK-fanien keskuudessa otettu hyvillä mielin vastaan – päin vastoin, monet fanit olivat päätökseen pettyneitä ja ilmaisivat sen twitterissä kovaäänisesti. Seurajohdon päätöstä kuvailtiin muun muassa ”uskomattomaksi rimanalitukseksi”.

”Voi jmlt. Kärsimysvuosien jälkeen kun alkoi taas kovettaa, niin sirkus teki paluun kaupunkiin”, eräs fani kirjoitti.

”Tätä uutista en kyllä toivonut näkeväni. Tuntuu, että alussa ollut hieno tarina loppui just kun se alkoi pääsemään vauhtiin…” toinen fani harmitteli.

Vielä viime viikolla Honkavaara kertoi olevansa halukas seurassa jatkamaan. Joukkue oli seinäjokelaisen alaisuudessa päässyt nihkeän alkukauden jälkeen hyvään nousukiitoon ja asetelmat niin Veikkausliigassa kuin europelienkin kannalta näyttivät olleen hyvällä merkillä.

”Haluaisin jatkaa, sillä prosessi on vielä kesken. Haluaisin rakentaa joukkuetta vielä lisää. Minulla on hyvä fiilis ja nautin joukkueen hyvästä tekemisestä”, Honkavaara kertoi vielä viime viikolla Veikkausliigan kotisivuilla.

Joukkueen suunta ja kehitys ovat tosiaan olleet positiivisia, jonka vuoksi ilmoitus yhteistyön päättymisestä yllätti Suomen futiskansan sekä SJK-fanit.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Veikkausliiga